reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hej!
wróciłam
pewnie nie nadrobię tego, co stworzyłyście:szok: trochę tego jest
poza tym full roboty w domu
jak będę miała chwilkę to zajrzę do was

pochwalę się tylko. że nie wracam na razie do pracy, idę na wychowawczy:tak::-)

reklama
Witaj Kachasku,
właśnie myślałam dziś o Tobie, już się zastanawiałam czy ty tam na stałe nie wyemigrowałaś ;-) Opowiadaj jak było i pochwal się jak Michaś urósł.
I gratuluję pomyślnego rozwiązania sprawy z wychowawczym :-)

Witaj Kachasku :-)
A ja dla odmiany wyjezdzam-dzis pisze do was po raz ostatni ze Stanow :-( Czeka nas straszliwa podroz 5 godzin do Waszyngtonu, potem 8 godzin do Kopenhagi i 1 godzine do Gdanska, uhhhhh...mam nadzieje ze niunia bedzie spala i jakos zniesie ta podroz, mamy wykupiony basinet w SAS-ie ale ten kawalek do Waszyngtonu bedzie u mnie na kolanach, uhhhh...trzymajcie kciuki. W Gdansku bedzie juz na nas czekac cala ekipa :-)
Wyruszamy za 6 godzin :-) Niunia spi a ja mam juz wszystko gotowe, moze sie troche zdrzemne. papa

reklama
Do góry