reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka no coś Ty! Tylko wtedy się odzywasz?
Daj spokój bzdurzenie też jest fajne :-D :laugh2: :-D , można się wyluzować...

reklama
Siwucha gratuluje poprawy samopoczucia a Gośi życzę takiego nastroju jak u Siwychy :tak:.

Apropos ciuchów to się wybrałam do H&M, ale nic mi się tam nie podoba... :-( , chyba też połaże po lumpkach, bo ceny nowych ciuchów ciążowych (w których pochodzę kilka miesięcy i koniec) są staszne:szok:

Blanes to nie znaczy że ja same mądre rzeczy gadam :-);-)
Ale czasami brak mi cierpliwości do mojego kompa, bo jest strasznie wolny i zanim coś otworzy to już jestem wkurzona, wiec jak nie mam nic ważnego, to często właśnie dlatego sobie odpuszczam.
A tak wogóle to chyba nie napisałam, że byłam wczoraj u lakerza, powiedział, że wszystko ok i kazał mi 20go przyjechać na usg, więc sobie jeszcze przed świętami pooglądam (mąż mnie strasznie mączy żebym go ze sobą zabrała:tak:)
Co do ciuszków, to kupiłam sobie śliczne spodnie z "happy mum"; bluzeczkę z "Kathma" i bluzeczkę z krótkim rękawkiem z "9fashion". Wszystkie ciuszki bardzo mi się podobają. Ale myślę, że więcej nowych nie kupię, bo zapłaciłam za nie dość sporo. Teraz poluję na allegro :tak:, bo mieszkam w małym miasteczku i nie ma szans na kupienie czegoś używanego. Poza tym na allegro kupuję nie wychodząc z domu :-)

No to Jolka świetnie Cię rozumiem, ja też łatwo tracę nerwy.... :wściekła/y: Aż się nie poznaję, taka ze mnie złośnica. Znaczy się zawsze byłam, ale teraz to aż sama się potrafię przestraszyć swoimi dziwnymi akcjami. :confused: Fajnie, że coś upolowałaś, ja na allegro też szukałam, ale trochę się boję, że spudłuję z rozmiarem. Bluzki jeszcze ok, ale spodni tam nie kupię, a to właśnie jest mi najbardziej potrzebne. A tak z ciekawości to ile wydałaś na nowe ciuszki?

jola nic sie nie martw ja takie jazdy z poziomem cukru mam od samego poczatku ciąży i podpowiem że jeden snickers starczy. Wiem dokładnie jak to jest bo to człowiek ma wrażenie że straci przytomność. Mi powiedzieli ze to naormalne a wyniki mam dobre:)

Dzięki sorga, od razu mi lepiej. Myślałam, że to coś nienormalengo :tak:
Blanes za bluzeczki zapłaciłam po 60zł (mniej więcej), a spodnie kupiłam z wyprzedaży (wyszperane w koszu :-)). Chyba są gat. II ale jeszcze nie wiem dlaczego :tak:. Za to kosztowały 90zł, a nie 150 :tak:

reklama
odnosnie ciuchów jak do tej pory ogłaszam ogólną klęskę zywiołową, byłam w sobote w największym centrum handlowym i co? nasz H&M nie ma sekcji ciążowej... ogrodniczek nie ma w żadniej kolekcji z firmy jeansowej, bluzki byle jakie :( nic nie znalazlam i nic nie kupilam- zlamka, trza bedzie do sklepu ciażowego sie udac :( ja nie chce wygladać jak BABA W CIĄŻY:no: .
Na razie póki co radzę sobie za pomocą kiecek i czyni mnie to w miarę szczesliwą, nic nie ciśnie a eleganco wyglada :)

Do góry