reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A ja właśnie zaczęłam 15 tydzień, albo 13 wlasnie liczac od poczecia;-) i dziś kupiłam pierwsze ciążowe spodnie:-) Są niesamowicie wygodne, nic nie uciska, nic nie gniecie. A myślałam, że problemy z ciuchami pojawią się duuużo później. Ale ciążowe bluzki to jeszcze nie dla mnie, wyglądają OKROPNIE! Mimo że są takie ładne, załamałam się - stwierdziłam w przymierzalni,ze to są jakieś worki...ale problem polega tylko na tym, że do nich trzeba mieć porządne brzucho, wtedy będą wyglądały super:tak:

reklama
Chyba też muszę sobie jakieś sprawić, wprawdzie dostałam coś od koleżanek, ale one niestety są ode mnie niższe i wyglądam jakbym miała wodę w piwnicy...:tak:

Blanes ale sie uśmiałam z tej "wody w piwnicy" :-D
Ja też za tydzień wybieram się na zakupy w pierwszej kolejności spodnie bo moje sprzed ciąży już mnie cisną;-) .

A jeszcze zapomniałam, czy Was kochane kobietki boli często krzyż tzn. kręgosłup albo kość ogonowa? (mój mąż się śmieje że ogon mi rośnie dlatego boli :-) ). Bo mnie boli praktycznie codziennie.

Ale mamy sinusoidy na forum. Raz nas pełno, raz puchy. Gdzie się podziewacie Mamusie? Co najmniej kilku z Was nie czytałam od paru dni? Dzagud, Aslylan, Sorga, Fantazja, Jolka i wszystkie Mamcie z listy piszcie coś bo tu tak samotnie się człowiek czuje. :-(

Ja w pracy nie korzystam z kompa:-(
Dlatego zostają tylko popołudnia, a od wczoraj to chyba coś z pogodą, bo jak wczoraj byłam u lekarza to pobiłam rekord w wysokości ciśnienia bo miałam aż 130/90, a dzisiaj głowa mi pęka. Nie wytrzymałam i wzięłąm apap. A na dodatek jestem ZNOWU przeziębiona :wściekła/y:
Wszystko przeżyję, ale martwi mnie inna rzecz: Co kilka dni jak wracam z pracy, robi mi się słabo i bardzo gorąco, wiem, że muszę wtedy zjeść coś sładkiego i np. w 5 minut wciągam całą czekoladę i dwie princeski. To chyba nie jest normalne?? Czy tu chodzi o poziom cukru?
Byłam dziś na badaniu krwi, ale wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Czy moze wiecie coś na ten temat??

ps. Blanes ja jestem praktycznie codziennie na forum, tylko jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to się nie odzywam :)

reklama
Jolka ja też potrafię tak wciągać słodycze a poziom cukru ok-poczekaj na wyniki i się okaże.
Muszę się pochwalić że dzisiaj mam bardzo udany dzień, mam dosłownie ochotę i siły na wszystko, biegałam z teściową po całym mieście po lumpkach i znalazłam sobie dwie śliczne ciążowe bluzeczki-humor mi się jeszcze bardziej poprawił i właśnie je wyprałam i wypłukałam w przepięknym płynie....ach takie małe rzeczy a tak cieszą....wariatka ze mnie ale uwielbiam takie dni a nie te moje doły...buuuu
Trzymajcie się buziaki-ach wstawiłam dzisiaj fotkę brzusia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry