reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Też to znam i wiele rzeczy wolę zrobić sama niż się prosić. No ale muszę przyznać, że ostatnio Misiek umył okna i ogólnie bardziej się stara. Jak tylko widzi, że się zabieram za coś za co nie powinnam to od razu się zrywa i wyręcza mnie.

reklama
U mnie też tak było w pierwszej ciąży, a teraz to on ma brzuch większy ode mnie :tak: i może dlatego uważa, że ja mogę coś zrobić, a on nie musi ;-)

jolcia nie daj się, zrób jakis podział obowiązków i powiedz że niczego będziesz dźwigać, będzie to jakis poczatek, w razie buntu powiedz że robisz to dla dzidziusia i jak Jego nie stac na takie 'poświęcenie' to jest ci bardzo przykro... no itd.

Chyba oszaleję!!! Znowu mnie gardełko boli i jestem przeziębiona, to już chyba trzeci albo czwarty raz odkąd mam dzidzię :wściekła/y:
Jedyne co mnie pociesza, to to, że z dzidzią przechodzę te przeziębienia dużo łagodniej niż zwykle. Dziwne prawda?

Blanes jaką grozą :confused:

Jolka pozazdrościć. Mnie każda cholera teraz łapie mocniej i na dłużej :wściekła/y: Właśnie mam mega katar i jestem dość mocno rozwalona :baffled:

Dziewczyny pijcie ACTIMEL ja piję od 3 tygodni 1 dziennie i na razie-odpukać nic mi nie jest-a też jestem chorowitką

Jolcia trzymam kciuki za ciebie, no teraz jak chorutka jestes to na pewno pomogą :)))
Esia nie rozkładaj się- to takie nieesteteyczne:-D , a tak serio to szybkiego powrotu do zdrówka życzę.:tak:

reklama
Gośka chyba jakiś bajer z tym ze te bakterie z ACTIMELA działają tylko na dzici-przecież reklamują że jest on dla całej rodzinki-a mi naprawdę pomaga-uodparnia-Trzymam kciuki aby wszystkie zarazki usunęły się z Waszych organizmów-tym bardziej że teraz idą święta-ŻYCZĘ ZDRÓWKA!!;-)

Do góry