reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Właśnie wróciłam od gina, no i po drodze byłam też na wigilii w pracy. Dzidzia zdrowa:-), mam zdjęcia:-). Pokazałam jes w pracy, więc już wszyscy wiedzą że jestem w ciąży:-)
A tak przy okazji jak się wkleja zdjęcia??

Dorotka,
najpierw sobie wybierz jaki Ci się podoba, bo one są z różnych 'firm'.
Potem kliknij na jakiś. Pokaże Ci się stronka z takimi suwaczkami - musisz sobie ustalić znacznik (np. dzidzius) i rodzaj linijki. Ponadto będziesz musiała ustalić datę - najczęściej pytanie dotyczy ostatniej miesiączki lub daty porodu.
Jak już wszystko wybierzesz - pojawi się Twój osobisty suwaczek wraz z adresem tego suwaczka. Ten adres (taki z kodem
po) trzeba potem wkleić w swój profil w podpis.
Gdybyś miała problemy - napisz na priva.

u nas znow upaly ufff a ja smaze kielbaske z serem i jeszcze przez to cieplej w domu buuu.
jolka zdjecia w klejasz jak klikniesz odpowiedz idz do zaawansowanych i tam do gory masz rozne znaczki wybierz spinacz i otworzy ci sie nowa stronka musisz wybrac ze swojego kompa zrob browse i tam poszukaj u siebie na dysku gdzie masz kliknij otworz i potem wyslij i juz bedzie dolaczone do twojego posta. czekam na fotke!!!!

Ojej strasznie to skomplikowanie brzmi :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że sobie poradzę, bo z suwaczkiem miałam sporo problemów :-(
Ale zdjęcia mam śliczne, wszystko na nich widać :-)

Witam czerwcoweczki - czas sie powitac - mam termin na 03.06.2007.
Podczytywalam was troszeczke - generalanie udzielam sie czasami na lipcowkach 2005 i to juz jest ponad moje sily. Ale zmierzam tu zagladac - zawsze sluzycie "swiezym" pogladem na biezace sprawy:-) .

Jestem z Krakowa - mam synka Jasia, pracuje.
To tak w wielkim skrocie:-) .

Zdrowka zycze wszytskim przyszlym mamusia:-)

Aniu,
pisz z nami co jakiś czas.
My służymy świeżym poglądem? :szok: To Ty możesz nam co nieco zdradzić. :-D Dopiero co to przerabiałaś lipcowa Mamusiu :tak:
A swoją drogą chętnie do Was zajrzę. Na pewno pisałyście swego czasu coś na temat wózków. :-) Przy okazji - wiesz coś może na temat wózków Mutsy?

Efilo, ostatnio doedukowałam się w temacie Mutsy i są polecane. Mają dobrą opinię - podobno świetna jakość, wykonanie - i cena również. Trochę szczęka opada ;-)
Ale ja raczej na taki właśnie się zdecyduję :happy:

reklama
Jestem szczesliwa posiadaczka Mutsiego:-) .
Mam Urban ridera - bordo - gondole i szara - spacerowke:-) .
Jestem bardzo zadowolona z uzytkowania - przetrwal Jasia i posluzy do kolejnego malenstwa:-) . Super sie go prowadzi, obszerny, solidny.
Mankamentem jest mala pojemnosc pod wozkiem - zakupy wieksze sa z nim bardzo trudne.

Spacerowke dokupilismy lekka - bo teraz Jas nie przepada za wozkiem i trzeba z ni wiecej gonic - wiec Mutsy byl juz za ciezki.

Cena tego wozka jest wysoka - ja mialam szczescie ze moi rodzice go nam zafundowali.

Do góry