reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kochane Forumowiczki i przyszłe Mamuśki,
życzę Wam dużo szczęścia i pogody ducha,
wesołego karpia i pierwszych kopniaczków pod choink
ę

Blanes

reklama
KOCHANE DZIEWCZYNKI I PRZYSZłE MAMUśKI,JA żYCZE WAM ZDROWYCH SPOKOJNYCH śWIąT,SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ,A W NOWYM ROKU SLICZNYCH I ZDROWIUTKICH KRUSZYNEK,BUZIACZKI:-)

Dzisiaj oglądałam Mutsy w realu - i jestem właściwie zdecydowana. Porównałam wielkość gondoli i nosidełka (po rozłożeniu) i na letnie dziecko w zupełności wystarczy. Tak więc, w ogóle nie kupuję gondoli, tylko nosidełko i spacerówkę :-)
Wózek mi się strasznie podoba :) Te wielkie koła i oś skrętna są super! :happy:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Do mutsiego tez jest specjalny fotelik do samochodu. Ja mam caly zestaw: gondola, spacerowka + fotelik. Jak dla mnie foteik nie dokonca jest plaski i niezastepuje gondoli w pelni - ale to moja opinia:-)

Drogie czerwcoweczki zycze Wam zdrowia, milosci partnerow, ciepla rodzinnego, prezentow marzen i wszystkiego co sobie zyczycie na Swieta:-)

Drogie przyszłe i obecne mamusie!!!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam DUŻO zdrowia, wiele spokoju, spełnienia wszystkich marzeń, a w nadchodzącym Nowym Roku dużych i zdrowych brzuszków :-), a w czerwcu zdrowiutkich i uśmiechniętych kruszynek :tak:

NAJPIĘKNIEJSZYCH, RADOSNYCH I SPĘDZONYCH W WESOŁYM RODZINNYM GRONIE
ŚWIĄT NARODZENIA DZIECIĄTKA

życzę Wam wszystkim :-)

reklama
Do góry