Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KOCHANE DZIEWCZYNKI I PRZYSZłE MAMUśKI,JA żYCZE WAM ZDROWYCH SPOKOJNYCH śWIąT,SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ,A W NOWYM ROKU SLICZNYCH I ZDROWIUTKICH KRUSZYNEK,BUZIACZKI:-)
Dzisiaj oglądałam Mutsy w realu - i jestem właściwie zdecydowana. Porównałam wielkość gondoli i nosidełka (po rozłożeniu) i na letnie dziecko w zupełności wystarczy. Tak więc, w ogóle nie kupuję gondoli, tylko nosidełko i spacerówkę :-)
Wózek mi się strasznie podoba Te wielkie koła i oś skrętna są super!
Do mutsiego tez jest specjalny fotelik do samochodu. Ja mam caly zestaw: gondola, spacerowka + fotelik. Jak dla mnie foteik nie dokonca jest plaski i niezastepuje gondoli w pelni - ale to moja opinia:-)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam DUŻO zdrowia, wiele spokoju, spełnienia wszystkich marzeń, a w nadchodzącym Nowym Roku dużych i zdrowych brzuszków :-), a w czerwcu zdrowiutkich i uśmiechniętych kruszynek
Trochę spóźnione, ale serdeczne życzenia dla wszystkich czerwcóweczek. Zwłaszcza zdrowych i cudownych bobasów w czerwcu a dla nas mało skomplikowanego procesu "rozdwajania" http://imgnew.thalys.com/ecard-noel-2006/en/ecard.swf