reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
I jak po świętach???
Ja jakoś żyję, chociaż czuję się dziwnie pełna :-)
Trochę boję się wejść na wagę :tak:

Dobry plan, dołączam się do pomysłu :-)
Bo mi to nawet mama powiedziała, że chyba za duzo jem :-(
A wizyta dopiero za 3 tyg, więc moze się trochę rozejdzie ;-) choć nadzieja matką głupich :tak:

Ello, jak się macie? U mnie waga constans, ale i tak według tego co podesłała nam Sorga to mam 1kg za dużo jak na ten tydzień. W sumie to nie szkodzi, jakoś mam lepszy nastrój po świętach i nie przejmuję się już tak bardzo jak wcześniej.

Ja mam wolne do wtorku, więc będę was zamęczać postami :tak:
Trochę się nudzę w domku, ale muszę przyznać, że te kilka dni wolnego byly mi bardzo potrzebne.
A tak wogóle, to bardzo mnie kusi wyjazd na zakupy, bo właśnie zaczęły się wyprzedaże, a marzę o jakiejś spódniczce :-)

czesc dziewczynki,ja weszlam dzis na wage no i po swietach 1 kg do przodu,ale nawet sie ucieszylam bo od 1,5 miesiąca wazylam tyle samo buziaczki:-)

ja dziś kupiłam spódniczkę ze skarpetą, śliczna i z podszewką i w moim kolorku no i oczywiście wcale nie ciśnie , na wyprzedaży- 30 PLN, bardzo jestem zadowolona, jeszcze tylko po spodenki muszę skoczyć jakoś w tygodniu. Także polecam wyprzedaże bo sklep się czysczą przed zamknięciem roku :)

Buźka poświąteczna :-)

Ja na zakupy planuję wybrać się jutro - zostały mi 1 spodnie i 1 spódnica (i to tylko pod warunkiem podciągnięcia jej prawie pod pachy ;-) ). Mam nadzieję coś fajnego znaleźć...

reklama
Sorga, a gdzie ta wyprzedaż???
A spodni mam dwie pary, jedne z krótką skarpetą i są bardzo wygodne, a drugie przyszły dziś (a raczej listonosz przyniósł) i mają strasznie długą skarpetę i mąż sie ze mnie śmieje, że wyglądam jak Obelix, bo spodnie sięgają mi pod biust :-)
Teraz marzy mi się właśnie spódnica, tylko nie wiem gdzie szukać żeby nie zbankrutować ;-)

Do góry