reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Do galerii brzuszków jeszcze nie zaglądałam. Pewnie dlatego że sama się nie pochwaliłam.. Namawiałam mojego Skarba żeby mi zrobił. On chetnie ale nie do netu - straszny zazdrośnik z niego :-D

reklama
przejrzałam brzuchatki - mało troszkę :-) Widzę że obiecałam tam jakiś czas temu umieścić mój brzusio. Ale te zdjęcia które zrobiłam sa już nieaktualne, więc muszę poczekać na nowe :tak:

Szampańskiego sylwestra Mamuśki
wszystkiego naj w Nowym Roku
.

Ja znowu tak przelotem, ale właśnie wyjeżdżamy na Sylwestra w góry. Jak wrócę to na pewno będę miała więcej czasu i czymś was pozanudzam. :-D Całuję wszystkie mocno.

cudnego pobytu równiez życzę, i zazdroszczę :tak: .
Dziewczyny tylko pamiętajcie, gdziekolwiek sie udajecie, zabierajcie ze soba kartę ciązy ... tak na wszelki :-)

reklama
Niuni
Kopniak na szczęście:-D
Ja za to właśnie piekę tort urodzinowy dla mojego juniora, BO MA DZISIAJ URODZINKI i to już szóste, więc prawie dorosły chłop jest :-)

Do góry