reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hello dziwczyny, bardzo mi prykro,że sie martwiłyście. Tak się niefortunnie zdarzyło że pojechałam do pracy(120 km od domku i to wiocha gdzie tylko lotnisko jest) i mi się laptop zepsuł. jakoś nie przyszło mi do głowy poprosić Kota żeby się za mnie zameldował :sick: . W każdym razie żyję i mam się dobrze, dzidzia również. Pozdrawiam serdecznie kochane czerwcóweczki:tak:

to jak tak czekam aż ktoś coś odpisze, bo sporo nas dziś, co mnie bardzo cieszy po tak długiej nieobecności- stęskniłam się, no więc jak tak czekam to sie pochwalę że juz drugi talerz krupniku mojego Kota wcinam:pP

Smacznego!
Ja muszę się przebrać z piżamki, bo za kwadrans wychodzimy :eek: Chyba się nie wyrobię... :zawstydzona/y:
Ale mi dzisiaj dobrze w takim rozleniwieniu/rozwaleniu...:cool2:

Jakaś taka padnięta jestem. Wczoraj wieczorem miałam przeprawę z juniorem pt. Wyrywamy ząb :-(
Tak mocno mu się ruszał, że bałam siego położyć tak spać, bo jeszcze by w nocy połknął, no a męża nie ma w domku.
No i brzydko zastosowałam mały szantaż ;-) nie dasz zęba nie obejrzysz "Niani" :tak:
I w końcu sam sobie wyrwał (całe szczęście, bo jakoś nie widzę siebie w roli dentysty :-)) A teraz czeka aż wróżka zębuszka wymieni go na kaskę :-D

Jolciu ja w pracy zawsze przekupuje maluchy "wróżką zębową" i przeważ nie idzie mi jak po maśle,zwłaszcza że maluchy mają świadomość że jak usną to wróżka zostawi pod poduszką kaskę lub niespodzianki

reklama
Do góry