reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Fakt, nie ma jej już czwarty dzień.
Nie wspominała nic niepokojącego. Ale gdyby się odezwała to byłybyśmy spokojniejsze.

A ja właśnie oglądam na NG 'W łonie matki". Ale to śliczny filmik. Pokazują nasze dzidzie w środku. :tak:

Dorotko gratuluje. Ja słyszałam na genetycznym :-)

A na koniec jak się ta dziewczynka urodziła to się strasznie wzruszyłam i popłakałam :zawstydzona/y:

Dziewczyny, też się niepokoję nieobecnością Sorgi. Tak sobie już pomyślałam, że może by trochę wtajemniczyć naszych Meżulków w forum? To znaczy np. umówić się z nimi, że gdyby coś z nami było - jakiś nagły wyjazd, pobyt w szpitalu czy coś, to żeby skrobnęli parę słów do reszty? Co Wy na to?

A co do mojej pracy, to dzięki za gratulacje. Dziś padam z nóg, bo nalatałam się jak głupia, żeby załatwić składanie dokumentów, obiegówki itp. Ale już oddałam i czekam na termin obrony - prawdopodobnie ok. 15 lub 22 stycznia. Całe szczęście że już będzie po wszystkim. Im szybciej tym lepiej.:-D

A Ty Blanes bierz się do roboty, bo w drugim miesiącu masz najwięcej powera, a w trzecim zaczniesz być zmęczona. A jak Maksik się urodzi, to będziesz mieć ważniejsze sprawy na głowie.:-D Ja za licencjata mogłam się wziąć dopiero jak Weronika miała 1,5 roku. Wcześniej nie dało rady.

Dziewczynki,
co by nie odżył pewien niechlubny wątek :-D niniejszym melduję iż wyjeżdżam do Wawki na dwa dni i raczej zajrzeć tu nie będę mogła.

Trzymajcie za mnie kciukasy - jutro rano mam egzamin. A nic nie umiem bo cały czas który miałam na naukę spędziłam na pisaniu do Was i oglądaniu ciuszków dla maleństw :zawstydzona/y:

Buziaki

witam dawno mnie nie bylo w skrocie swieta przygotowania do przeprowadzki upaly i dzidzia ktory uczy sie chodzic aaa i jeszcze jakis wirus chyba grypa zoladka fuj!!! upaly trwaja jutro ma byc lepiej tylko 25st jupi :)

reklama
Efilo: trzymam kciuki, daj znać jak Ci poszło.

Dzagud: to nie jest zły pomysł, możemy też sobie na prv dać nr tel i w razie czego przekazywać informacje.

Asylan: no sto lat Pani nie było, miło że się odezwałaś nasza Australijko :-)

Ja też znikam na czas weekendu. Do poniedziałku :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry