reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

siwucha: już się zaczynałam martwić :tak:
dorotka: Ja zauważyłam, że to jest tak: im bardziej uspokajamy dziecko, tym bardziej się denerwuje, a jak ktoś się spyta czy się nie boi to już kaplica :-(
My podeszliśmy do tego jak z wizytą w sklepie, oczywiście junior miał wytłumaczone, że Pani obejrzy jego ząbki itd. ale słowa nie było o nieprzyjemnościach i naprawdę jest do tej pory bardzo dzielny :-)
Tylko raz zszedł z fotela niezadowolony, bo Pani zapomniała powiedzieć, że jest dzielny :-D,
także dorotka rada dla ciebie: opowiadaj dziecku (po dziecięcemu oczywiście) co robisz w jego buźce i doceniaj (chwal) każdą minutę spokoju dziecka na fotelu :-)

reklama
Hej! Mam problem, sama nie wiem, co myśleć... Od wczoraj czuję, jakbym miała kamień w brzuchu, tak jakoś mi ciężko. Nie cały czas, ale kilka razy w ciągu dnia. Tak jakbym miała "wypychany" brzuch. Czy któraś z Was czuła coś takiego?

Mój brzus tez twardnieje ,jak mocno to biore no-spe, w poprzedniej ciazy przez te skurcze skróciła mi sie szyjka i musziałam lezec ,brałam fenoterol i relanium:no:

Nie martw sie jesli skurcze nie sa czeste to znaczy ze maciczka sie cwiczy -powodzenia

Dziendobry mile Panie :Dz tej strony niecnie podszywajac sie pod nick Sorgi pisze jej gorsze pol :p mam do przekazania wiadomosc :D Sorga z przyczyn od niej niezaleznych w chwili obecnej pozbawiona jest dostepu do internetu prosila mnie wiec o przekazanie jej przeprosin ale do piatku bedzie nieobecna (ku jej rozpaczy-jest uzalezniona od tego forum:p) ponadto przekazuje serdeczne pozdrowienia tak od niej jak i od nizej podpisanego :D:D:D Z WYRAZAMI SZACUNKU PRZYSZLY TATA

siwucha witaj! dorotko dzieki za odpowiedz! jak na razie tylko mylam jej zabki przed snem miekka szczoteczka i sama woda... po kazdym posilku mowisz? postaram sie choc przy wyjsciach z domu to bedzie raczej trudne. ale lepiej przeciez tak niz wcale.... przez pierwszy rok to uwielbiala zasypiac przy cycu lub potem przy butli a jak przeczytalam o nastepstwach i czarnych pienkach to ja jak najszybciej odzwyczailam pomimo marudzenia. teraz juz ladnie sama zasypia w lozeczku ufff

reklama
Hej no więc w środę pojechałam na wizytę i okazało się że w pęcherzu miałam kamyczka i od razu do szpitala-rano jeszcze jedno usg i okazało się że to musiało być zwapnienie i poszło razem z moczem ale trzymali mnie do wczoraj-mam dziwne kłucia po prawej i lewej stronie, wzdęcia-dostaję furagin na pęcherz i mam nadzieję że będzie wszystko ok!! Trzymajcie za nas kciuki.
p.s szpital to okropne miejsce i mam nadzieję że dopiero na porodówce tam będę!!

Do góry