reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagut Dzieki za odpowiedz ;-)

Dziewczyny zamiescilam to na naszych obawach ale tu sie powtorze, i wybaczcie ze zmieniam temat ale jestem teraz w szoku

czy wasz lekarz kazal wam robic badanie typu : posiew na paciorkowce z grupy B. Nie chce wam psuc humoru ani nic, ale wielu lekarzy o tym zapomina aaa zreszta prosze przeczytajcie kilka wypowiedzi tu:

mysle ze Wazne!
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=57306527&a=57306527

pozdrawiam
Sorki za zepsucie humorku ;-( ale wydaje mi sie ze warto na to spojrzec ...

reklama
dzagud mój małżonek właściwie nie złożył przysiegi mi, tylko pastorowi :p ponoć miał takiego stresa:-p

Dobra Misaczki mój wolny od pisania pracy dzień właśnie się kończy, macie ode mnie spokój na jakiś czas. Duuuuża buzia.

my wczoraj tez "popilismy" tzn mezus Wild Turkey z Cola a ja Bacardi Breezer - drink z rumu o smaku arbuza. pycha!!! (chyba Blanes o nim wspomniala) mozna jednego spokojnie wypic ma tyle alkoholu co piwo ok. 4,8% a pojemnosc 275ml. smacznego!!!
ps. u nas upalow ciag dalszy. ide robic obiad zanim nie przekroczy 30st ufffff. dzis leczo :)))))

Witam wszystkie mamusie porannie :-)
Właśnie zaraz wychodzę do pracki.
Ale miałam strasznie ciężką noc, co chwilę się budziłam i przewracałam z boku na bok. Nie wiem czy to na zmianę pogody czy dzidzia szalała, ale efekt jest taki, że wstałam połamana :-(
Ale mam nadzieję, że w pracy się rozruszam. ;-)

Asylan, Czy jestes moze w Australii? hehehe zazdroszcze ci. Nie wiem czy pamietasz jakie sa zimy w Polsce. Ja przyjechalam po 10 letnim pobycie z USA i sie cieszylam na piekna polska zime a tu nic - to moja pierwsza zima d tego czasu tu w PL. TRAGEDIA. Sniegu w ogole za to zimno, szaro ...i do d...hehehe

Takze wygrzej sie tam za nas wszystkie! ;-)

Jolka111 - witaj w klubie ja sie tak wierce w nocy, ze nie wiem. Moj to udaje ze niby mi wspolczuje ale wiem ze tak nie jest hehe (bo to jego kopie co jakis czas- nie mowiac o tym ze uzywam go za poduszke, podporke i cos tam jeszcze- wiec oboje raczej nie spimy za dobrze ostatnio) ;-)
a tak u mnie...

Dzis jak sie kompalam w wannie - male cos kopalo...potem polozylam sie wygodnie i zobaczylam ze mam brzuch nierowny - jakies zgrubienie po prawej stronie. Dotykam a tu takie twarde i...taka gula jakas - hehehe
to byla chyba glowka malenstwa. Az sie przerazilam bo duza jak moja piesc- ale potem zaraz zmienilo pozycje...i glowka zniknela.
heheh takie niby nic a cieszy:-)
pozrawiam was.

Zgłaszam się dziewczynki!! nie będzie mnie przez dłuższy czas więc się nie denerwujcie-wszystko ok.

asylan, aż ci zazdroszczę tego ciepełka
jola, ja już dwie czy trzy noce co chwilę się budzę, a w zasadzie to mogłabym nawet powiedzieć, że to nie sen, a czuwanie... wcześniej w ogóle nie mogłam zasnąć do 3-4 nad ranem, potem już było ok, a teraz to... no cóż, pewnie takie uroki ciąży...

reklama
Anni-ja tez mialam cos podobnego ostatnio. Nagle poczulam ze dzidzia sie wcisnela w jeden bok, polozylam reke i poczulam takie cieplo okragle, tez mi sie zdaje ze to byla glowka wiec zaczelam glaskac:-) , po chwili sie schowala. Niesamowite.
A co do nocy-wlasnie dzis nie spalam przez jakies 1-2 godziny. Obudzilam sie o 4 rano z burczacym brzuchem:szok: :-D . No i musialam powedrowac do lodowki. Potem mala sie obudzila i zaczely sie tance. Zauwazylam ze nasza niunia woli rozrabiac w nocy i wieczorem.

Do góry