Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna Blanes, to już nie mieli go kiedy wysłać na to szkolenie?:-(
A u mnie jak zwykle wszystko na odwrót.:-) Ten tydzień mamy wyjątkowo rozrywkowy, bo wczoraj byliśmy w kinie a w piątek idziemy do teatru, więc trochę nam głupio było zostawiać Weronisię znowu w domu z Babcią do późna, tym bardziej że jest chora bidulka. Poza tym nie jest przyzwyczajona że nas tak często po południu i wieczorem nie ma w domu. No i w związku z tym postanowiliśmy że zamiast sami wędrować do jakiejś knajpy, postaramy się aby knajpa przywędrowała do nas. Zamówiłam żarełko w chińskiej restauracji (mniam, już nie mogę się doczekać), a Małżonek ma zadbać o trunek odpowiedni dla ciężarówki.;-)
Blanes to dobrze,odpoczynek jest konieczny,a jak tam nerwy przed wielkim dniem juz są:-)
.
,drzącym glosem wymawialam slowa,no i prawie sie pomylilam,tak ze wyszlo w szybkim tempie tak ze nie dopuszcze mojego misia az do smierci,no ale skoro taki brzuch to chyba go dopuscilam