reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam wieczorna pora - znikam na razie kapac Jasinskiego - nie wiem jeszcze jak dam rade z tym moim brzuszkiem:confused: . Zreszta nie mam wyboru:cool2:

Kachasek, dobre to było :-D :-D :-D
podłączam się do tego zamówienia hurtowego ;-) :tak: :tak: :tak:
Ja nigdy nie lubiłam spać na brzuchu ani na plecach, ale teraz wręcz o tym marzę, mam już dość tych boczków:baffled:

Przesylam podzdrowienia od BLANES,u niej oki,neta za okolo miesiąc bedzie miala,wiec wtedy sie odezwie,Maksio zdrowiutki i wazy juz 2200
buziolki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja też ostatnio miałam przygodę z młodszymi inaczej paniami. Wczoraj rano jechałam do pracy prosto z badań i wsiadłam w tramwaj, który już 2 przystanki od pętli był załadowany (bo w ramach oszczędności jednowagonowy:tak:). Wsiadłam, miejsca oczywiście niet, a ja mam taki głupi charakter, że nie umiem komuś powiedzieć że ma mi ustąpić miejsca. Więc stoję, a obok 4 młode osoby - jedna za drugą - oczywiście siedzą i nic. Na drugim chyba przystanku wsiadł jakiś facet, stanął koło mnie, spojrzał i puknął w ramię dziewczynę siedzącą na uprzywilejowanym miejscu. Ustąpiła mi bez problemu, więc siadam, torba na kolana i jadę. Wyłączyłam się jakoś "słuchowo", ale za kilka przystanków słyszę jak jakaś kobita woła w moim kierunku żeby komuś miejsca ustąpić. Gdyby nie to, że była dość daleko i nawet nie miałam pewności czy woła faktycznie do mnie, czy nie, to tym razem bym chyba wybuchnęła. A tak spojrzałam na nią dziwnym wzrokiem i tyle. Potem tylko słyszałam komentarze o tych niewychowanych "młodych" ludziach, co są ślepi i głusi.

:-D :-D :-D Widzę, że "twórczo rozwinęłyście" koncepcję koła ratunkowego! :-D

A na pleckach też ponoć wolno nam spać - tylko dla bezpieczeństwa (żeby nie ucisnąć żyły-jakiejś-tam) można podłożyć pod jeden pośladek mały jasiek czy coś.

Dzagud ręce opadają...
Ja bym już na stojąco do pracy nie dojechała :baffled:

ja mam dzisiaj jakiś śpiący dzień, palcem prawie nie kiwnęłam dzisiaj:no: i prawie cały dzień przeleżałam. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. a teraz zmykam, bo nawet siedzieć mi się nie chce:-(

reklama
Do góry