reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ale się dzis wkurzyłam:wściekła/y: . Byłam rano na badaniu na toxo a ponieważ jako ciężarna weszłam bez kolejki to głupie stare baby jakby mogły to zlinczowały by mnie:-( , ale poszłam za radą pielęgniarki i olałam je. Sama piguła stwierdziła że ludzie udaja że nie widzą brzucha bo nie chcą po prostu widzieć. I od rana głupie babska humor mi zepsuły:wściekła/y: . W dodatku nie ma u mnie ciepłej wody i nie mam jaksię umyć:-( , a za oknem leje po prostu super. Jedyne co mnie cieszy to to że jade obejrzeć porodówkę:tak: to na pewno poprawimi humorek:-) .

Kotek skąd ja to znam z tymi babskami czekającymi "w kolejce" do laboratorium.....jak ja byłam i miałam wejść bez kolejki to one zaraz stanęły murem przyklejone do drzwi laboratorium żebym czasem nie weszła przed nimi-KOSZMAR!!!!Jedna to naweet udała ze się źle poczuła-komicznie to wyglądało bo wyszła po pobraniu krwi z uśmiechem od ucha do ucha , a wcześniej mało nie padła. Co do pogody to tez mi się nie uśmiecha-chyba będę dzisiaj siedzieć w domku.

Ech Siwucha szkoda gadać, ale po dzisiejszym dniu stwierdziłam że nigdy więcej nie będę puszczać starych ludzi bez kolejki i to nie tylko u lekarza, i nic nie pomoze zbolała mina, nie i koniec :-).

ja juz kiedys opisalam tu moja przygode w autobusie z taka stara baba jaga...horror...:wściekła/y:

ogolnie jestem uczulona na te stare glupie babska... nie mowiac o tym, ze one to u lekarza sa codziennie.
one poprostu sa nieszczesliwe...bo czlowiek szczesliwy sie tak nie zachowuje...:tak:

Apropos upierdliwych,starych bab...to pracowalam kidys w szpitalu wojewodzkim w Tychach na oddziale fizykoterapii,otwierlismy o 7.30 a one to juz chyba od piatej tam tylki plaszczyly,nawet te ktore rejestracje mialy np. na 12 !! Czasami tak bylo ze ja otwieralam dzial a one wciskaly sie za mna i juz na tych kozetkach sie kladly zeby przypadkiem ktos im nie zajol:))) a potem marudzily ze ich nie podlaczam,chociaz bylo godzine przed otwarciem!!!
Takie nerwy mialam na nie ze zaczelam od innej strony wchodzic ,troche na okolo bylo takim ciemnym korytarzem ale co tak mysle przynajmniej ich tam nie bedzie...no i co? po 2 dniach babki wyczaily;))) i mnie z zaskoczenia wziely z rana ale tak mnie wkurzyly ze nie wpuscilam , no i do dyrektora skarge pisaly ,ale on sie tylko posmial ...niby wszystkie taki chore,ledwo laza,ale widzialy byscie jak za mna lecialy np.jak razem w autobusie jechaly,spokojnie dotrzymywaly mi kroku a wlasciwie truchtu...i to z siatami jeszcze!!!! A w siatach walowka:kanapki,termos,ciasteczka...to byl dla nich taki sposob na zycie...przyjsc wczesniej,powyklucac sie z ludzmi ,poplotkowac...ach ...nie brakuje mi tego...

hehe Olla - swietna historia z tymi mocherkami hehehe:-)
ale samo zycie :tak::tak::tak: Dziewczyny - nie badzmy takie na starosc!

Ja chce sie wam pochwalic ze ZASZALALAM i sobie masarz Polinezyjski na piatek zaklepalam ;-) nie moge sie doczekac!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Anni no co ty? Dogadzasz sobie widze;) i bardzo dobrze,cos nam sie od zycia nalezy...ja co najwyzej to sama sobie moge pomietosic co nieco:)))a przydal by mi sie masazyk zeby troszke ta skore uelastycznic,bo pekam w szwach!!!

reklama
Witam !!!
U nas w osrodku to samo ,kupa starszych kobitek,a wszystkie krawcowe -tak człowieka zmierza,dlatego jade do przychodni przy szpitalu tam same ciezarówki i pogadac sobie mozna:-D
A dzisiaj sniło mi sie ze wyladowałam na porodówce i byłam przerażona bo to 32tc.-koszmar

Do góry