reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U nas okey, choc caly czas glowka do gory. A masz juz imiona? A w ogole wiadomo czy jedno czy dwujajowe? Mozna to jakos stwierdzic, ja sie nie orientuje ale fajnie miec tak dwie krolewny za jednym zamachem :-) od razu dwoja a porod jeden :-)

reklama
izka, jednojajowe. :-) Imion na razie nie mamy, choć na liście czerwcówek jedna z dziewczynek jest wpisana jako Zuzia, bo wcześniej chcieliśmy to imię. :-) Ale póki co wciąż się jeszcze zastanawiamy.

Esia strzelali z imionami czy do siebie?;-)
Witaminko witaj po długiej nieobecności:tak:
monia to twój mąż jest weganinem:baffled: chyba bym zwariowała w domu z takim
Monika wiem o czym piszesz, ja wczoraj tak miałam przez tą głupią komodę:baffled:

aha, nie wiem kiedy Sorga się pojawi, ale przytoczę fragment smsa od niej:
"leżę i usiłuję nie zwariować, Kot mnie pilnuje a Eryk baraszkuje niemal bez przerwy-ćwiczy se chłopak. Gina mam jutro to dam znać co i jak. Założyli mi dziś kable do netu jeszcze informatyka przyślą i będzie działać"
więc są szanse, że niedługo się pojawi, jakoś tak pusto bez niej

kochasek ja tez na poczatku wariowalam jesli chodzi o jedzenie dla mojego meza a teraz juz sie przyzwyczailam;-)

Witaminka ale fajnie masz, dwie coreczki i to jednojajowe wiec beda identyczne. Szykuj sobie jakies tabliczki z imionami bo na poczatku ciezko rozpoznac ktora to ktora zanim sie nie nauczysz:-p ;-)

reklama
Witam,
u nas problem jest z imieniem dla dziewczynki - typ Marysia i owszem ale ja w sumie wolalabym Malgosie - do zestawu do Jasia;-) , ale moj M. kreci nosem. No nic zobaczymy co los przyniesie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry