Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kotku chyba mnie wyczulas bo ja wlasnie sobie o tobie myslalam . Nie smuc sie juz, ja tez czasem rycze z byle jakiego powodu. Wiesz to jedna z tych "zalet" kobiety w ciazy . Ciesz sie ze wyszlo na twoje!
No nie Monia - do takiego stanu swiadomoci jeszcze nie doszlam...
Jem rybki okazjonalnie, serki i mleczko pije - wole takie z wolnobiegajacych krowek mleczko - jesli chodzi o miesa to nie od 8 lat, ale wlasnie rosol czasem zjem - bez miesa - jednak kilka lyzek w siebie zmusze - bo co jak co dziala na mnie cuda jak jestem chora...
Kotek pociesz sie ze nie tylko ty jestes taka wrazliwa teraz!
Anni no ja rozumiem bo ja bez mieska zyc bym nie mogla ale jak bym sama musiala zabic by zjesc to bym z glodu umarla bo w zyciu bym tego nie mogla zrobic.
Ja nie ryczę jakoś specjalnie - ale generalnie płakałam kilka razy w życiu. Natomiast strasznie często stają mi łzy w oczach. Aż porażka - niby nic, ktoś coś mówi osobistego, a mi zaraz kap kap...
Ojej dziewczyny, ja tez strasznie humorzasta jestem, raz placze a raz wrzeszcze bez powodu, nigdy tak nie mialam...
Witaminka-witaj ponownie, jak sie maja dziewczynki?