reklama
W zeszlym tygodniu bylam u gina - dzieciatko rosnie bardzo!!!! - 2,700kg z pomiarow - znow mi sie kolosik szykuje
. Gin oznajmil ostre oszczedzanie sie gdyz juz powolutku moj organizm sie szykuje.....
Poczekamy, zobaczymy co sie wydarzy.
Oszczedzac sie nie da - bo jestemy w trakcie budowy i jak najwiecej chce powybierac bo wiem ze po urodzeniu przez min 3 tygodnie jest sie troszke "wylaczonym" i sil mi na decyzje moze zabraknac

Poczekamy, zobaczymy co sie wydarzy.
Oszczedzac sie nie da - bo jestemy w trakcie budowy i jak najwiecej chce powybierac bo wiem ze po urodzeniu przez min 3 tygodnie jest sie troszke "wylaczonym" i sil mi na decyzje moze zabraknac

W tym zestawie JAs/Malgosia ja bede "robic" za babe Jage;-) :-)ania to może będzie "baba jaga" do kompletu?;-)
![]()
Zapraszam nawet bez tego piernika;-) :-) - piernik sie zrobi jako dodatek:-)a jak zrobisz domek z piernika, to wpadam w odwiedziny;-) no i gratuluję dużej dzidzi![]()
reklama
anni
Fanka BB :)
Widze, ze wy dziewczynki to nocne marki jestescie ;-)
Mnie dzis cos trafia - bo pogoda mi sie zepsula na zlosc - tak jakby wyzdrowialam i z checia bym sie wybrala na spacerek a tu jak... kiedy deszcz pada:-(
Mnie dzis cos trafia - bo pogoda mi sie zepsula na zlosc - tak jakby wyzdrowialam i z checia bym sie wybrala na spacerek a tu jak... kiedy deszcz pada:-(