reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
W zeszlym tygodniu bylam u gina - dzieciatko rosnie bardzo!!!! - 2,700kg z pomiarow - znow mi sie kolosik szykuje:baffled: :szok: . Gin oznajmil ostre oszczedzanie sie gdyz juz powolutku moj organizm sie szykuje.....

Poczekamy, zobaczymy co sie wydarzy.

Oszczedzac sie nie da - bo jestemy w trakcie budowy i jak najwiecej chce powybierac bo wiem ze po urodzeniu przez min 3 tygodnie jest sie troszke "wylaczonym" i sil mi na decyzje moze zabraknac:-p

jak będę przejazdem kiedyś, to nie omieszkam i wpadnę:tak: tylko gdzie ja bym mogła się wybrać, żeby być w krakowie przejazdem:confused: ;-)

reklama
Widze, ze wy dziewczynki to nocne marki jestescie ;-)

Mnie dzis cos trafia - bo pogoda mi sie zepsula na zlosc - tak jakby wyzdrowialam i z checia bym sie wybrala na spacerek a tu jak... kiedy deszcz pada:-(

Do góry