reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A ja chciałam jechać do Kołobrzegu i nie wiem co z tego wyjdzie, bo mam straszny kaszel i od tego kaszlu cały brzuch mnie boli :zawstydzona/y:

reklama
Jolu są dwie możliwości, albo się załatwisz na maxa, albo ci przejdzie (oby przeszło). ja jestem taka, że pewnie bym pojechała, ale nie wiem czy w takim momencie bym się decydowała na podróż. wracaj szybciutko do zdrowia i jedź nacieszyć się morzem:tak:

Oj dziewczyny zdrowiejcie, długi weekend mamy i szkoda czasu marnować :-D.
Ja dziś znowu działeczkę zaliczyłam, a przez resztę dnia zakupki, bardzo udane zresztą ;-). Miałam z rodzicami jechać na molo w Orłowie bo było dziś jego otwarcie po remoncie, ale za bardzo wiało więc nie było sensu jechać.

Kachasku, Bieszczady to znam o tyle o ile bo bylam tam dwa dni (tam sie poczela dzidzia - calkiem przypadkiem zreszta ;-) ) ogolnie to pochodze z Cieszyna - granica Pl/cz a w ogole w pL nie bylo mnie 10 lat :szok: - KUUPPAA CZAASSUUU, hehe wiec lepiej znam Beskidy - to moj 7 miesiac w rz-wie wiec zamierzam popoznawac gorki dookola. Z tego co pamietam to ladnie...i nie moge sie doczekac ladnej pogody bo UWIELBIAM GORY. Poza tym to zapraszam w Bieszczady - jakbyscie byli przejazdem ...czy cusss:-D:-D:-D

mam znajomych w Cieszynie:-) za zaproszenie dziękuję, może jak będziemy się wybierać gdzieś w tamtą stronę...;-)

Kurujcie się dziewczynki bo szkoda pogody.
Nad morzem ślicznie ale niestety wietrznie. Wkleję kilka zdjątek na galeryjkę co by był dowód że nie blefowałam z tą podróżą :-D

reklama
Do góry