reklama
kachasek
matka-wariatka :)
Jolu są dwie możliwości, albo się załatwisz na maxa, albo ci przejdzie (oby przeszło). ja jestem taka, że pewnie bym pojechała, ale nie wiem czy w takim momencie bym się decydowała na podróż. wracaj szybciutko do zdrowia i jedź nacieszyć się morzem

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Oj dziewczyny zdrowiejcie, długi weekend mamy i szkoda czasu marnować
.
Ja dziś znowu działeczkę zaliczyłam, a przez resztę dnia zakupki, bardzo udane zresztą ;-). Miałam z rodzicami jechać na molo w Orłowie bo było dziś jego otwarcie po remoncie, ale za bardzo wiało więc nie było sensu jechać.

Ja dziś znowu działeczkę zaliczyłam, a przez resztę dnia zakupki, bardzo udane zresztą ;-). Miałam z rodzicami jechać na molo w Orłowie bo było dziś jego otwarcie po remoncie, ale za bardzo wiało więc nie było sensu jechać.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Tak w ogłóle nie wiecie gdzie podziewa się Witaminka? Gdzieś wyjechała, bo chyba nie jest w szpitalu?
anni
Fanka BB :)
Kachasku, Bieszczady to znam o tyle o ile bo bylam tam dwa dni (tam sie poczela dzidzia - calkiem przypadkiem zreszta ;-) ) ogolnie to pochodze z Cieszyna - granica Pl/cz a w ogole w pL nie bylo mnie 10 lat
- KUUPPAA CZAASSUUU, hehe wiec lepiej znam Beskidy - to moj 7 miesiac w rz-wie wiec zamierzam popoznawac gorki dookola. Z tego co pamietam to ladnie...i nie moge sie doczekac ladnej pogody bo UWIELBIAM GORY. Poza tym to zapraszam w Bieszczady - jakbyscie byli przejazdem ...czy cusss

anni
Kotku - mysle ze z witaminka wszystko oki. Juz kiedys tak nam rozrabiaka zniknela ...a potem znow sie pojawila. No mam nadzieje...
Witaminko daj znaka co u Ciebie

Witaminko daj znaka co u Ciebie

anni
Dobra ;-)

E
efilo
Gość
Kurujcie się dziewczynki bo szkoda pogody.
Nad morzem ślicznie ale niestety wietrznie. Wkleję kilka zdjątek na galeryjkę co by był dowód że nie blefowałam z tą podróżą
Nad morzem ślicznie ale niestety wietrznie. Wkleję kilka zdjątek na galeryjkę co by był dowód że nie blefowałam z tą podróżą

reklama