dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
wstalam, piję kawke- bez mleka, zjadłam śniadanko i zaraz jadę na ktg ... chociaż to pewnie i tak nic nie zmieni:-(biorę torbe na wszelki
ale nie ma we mnie wiary że cokolwiek :-(buuu
Sorga powodzenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wstalam, piję kawke- bez mleka, zjadłam śniadanko i zaraz jadę na ktg ... chociaż to pewnie i tak nic nie zmieni:-(biorę torbe na wszelki
ale nie ma we mnie wiary że cokolwiek :-(buuu
Ja juz swira dostaje powoli. Od 2 dni normalnie mam jakies dziwne bole - nawet powtarzaly sie co jakis czas, jedne silniejsze, inne mniej (takie klucie w srodku) nie mowiac ze rozrywalo mi pachwiny i tak przed 2 bite dni. i kurcze dzis jakos przestalo na razie - cholercia nooo...
tez juz mnie to meczy bo albo wte albo wewte...ogolnie samopoczucie do d...
no nic...czekamy dalej...![]()
No hehehe Dorotko ja widze, ze my tu niektore do grona "zeswirowanych ciezarowek" predzej dolaczymy nic "rozdwojonych"
Ja juz jestem jedna noga w tym pierwszym klubie.
powodzenia u gina!;-)