reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam
malinka na cycusi -musiało bolec
A moja Livcia wczoraj miał gorszy dzien najwpierw było za goraco zeby spac a potem burzowo a ona nie znosi deszczu ,wiec spanie po 15min i cyc bawienie i usypianie i tak wkółko ,wieczorem oczywiscie awantura ze zmeczenia,no i zasnęła dopiero o 1.30 ,za to spała do 7 ,potem cyc i spi dalej:szok:
A ja schudłam znowu 1,5 kg :szok:

reklama
Gosia, to gratuluję schudnięcia ;-) też bym chciała. Ale Magda śpi jak anioł i ja się przy niej wysypiam i jestem wypoczęta jak prosię. Do tego jem wszystko praktycznie i chudnięcie póki co nie jest w zasięgu moich możliwości.:zawstydzona/y:
A miałam Cię zapytać - robiłaś już badania na cukrzycę? Ja już niby powinnam, ale nie mogę się zebrać. Stracha mam szczerze mówiąc.:baffled:

Dziagudku bedzie ok na pewno ale nie zwlekaj juz dluzej...cukrzyca to okropna paskuda...troszku o tym wiem. Pewnie juz wszystko sie unormowalo po ciazy i jestes zdrowa jak kun!!!

Ja w przelocie - jest u mnie przyjaciółka i troszkę pomagam jej organizować ślub :happy2: I jestem totalnie zakręcona, a tak wypełnionego kalendarza to już dawno nie miałam :-D I Piotruś właściwie wszędzie z nami jeździ - dzielny chłopak :-)

No kuzwa nie robiłam tych badan na cukr ,mam nadzieje ze nie chudne od tego tylko z tesknoty za mezulkiem

Nie wierzę nikt tu jeszcze dzisiaj nie zajrzał :szok:

A na pocieszenie dla tych co nie mogą schudnąć, to powiem że ja ostatnio przytyłam :zawstydzona/y: i mimo, że w ciąży przytyłam tylko 6kg, to waga wskazuje +2kg :szok:

reklama
Do góry