reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
wszystkiego naj.. naj... dla jubilatków
Dzisiaj solidnie przeczytałam Jezyk niemowlat ilez błedów człek popełnił-musze moja mała odzwyczaic od bujania do zasniecia ale czy mi sie uda,no i to spanie ona nie spi po 1,5h tylko drzemie po 15min jedna czesc dnia albo cały lub przespi cały dzien z przerwami na am,i nocki sa nie do wytrzymania bo ciagle chce cyca ,nie ma sie czym pocieszyc bo nie chce smoczka :-(

Dziewczyny ja was ciagle podczytuje i podziwiam że macie czas i siłe pisać!!! jak chce juz o czyms napisac top najczescie już było więc... po co sie powtarzać, korzystam sobie po cichutku z waszych rad ;-) ale brak natchnienia... Eryk jest cudowny ale ja mam oprócz nigo tyle na głowie... a jak moge to ucinam sobie drzemkę, czasami dopada mnie zmęczenie i doczepione do niego przygnębienie, ale jakoś sobie poradze i dalej jazda do przodu. Eryk jest z nami 2 miesiace a ja mam wrażenie że to już tak długo... nie pamietam kiedy go nie było:-D Niedługo będę musiała wrócić do pracy i aż się boję, Ziomuś uwielbia być przy mnie tak mi żal go tego pozbawiać, jakbym kradła mu dzieciństwo:-( Ogólnie jestem jednak baaardzo szczęśliwa:D i cieszę sie czytając Waszych sukcesach. Buziaki

Sorga- powiem ci, ze ja myslalam ze pojde do pracy po 4 miesiacach - ale zaczynam sie zastanawiac. Mysle, ze poczekam do Stycznia - jakos mi sie wydaje ze malusia bedzie jeszcze za ...malutka. Wiem, z jednej strony bede sie cieszyc - bo nie lubie siedziec w dmku non stop a z drugiej to mi chyba serce rozerwie... tak lubie obserwwac jak ten malutki czlowieczek rosnie i sie zmienia... :-D:tak:

reklama
dziewczyny, głupie pytanie - jak coś jest od 3go miesiąca, to jest od ukończenia czy rozpoczęcia 3go miesiąca? bo juz się gubię:szok:

Do góry