reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

izka - no ciuzkow to zazdroszcze- ja nic nie kupuje, bo jeszcze nadwaga:zawstydzona/y:

hehehe no widzisz - czytalam ze to taki wlasnie pierwszy bunt niemowlat i powinny sie dzidzie napatrzec i uspokoic - no u mnie na uspokojenie sie nie zanosi jak na razie:wściekła/y:

:-D:-D:-D

reklama
Witam!!!
Moja Livka w dzien spi najwyzej po pół godziny,na noc zasypia o 22 i spi do 6rano potem cyc i do 9 spi,mogłoby tak juz zostac:-D

Hej dziewczynki
Melduje sie po dwutygodniowej nieobecności. Wyjechalismy w góry a tam zero zasiegu ery i przez to zero netu :wściekła/y: Ale na samym wyjeździe było ekstra. :-)

Czy ktoś w ogóle za nami tęsknił? ;-)

ojj Stesknil sie stesknil Efilo - strasznie pusto tu sie zrbilo bez was... ;-)

Ciesze sie ze wam sie wyjazd udal...

czekamy a fotki i szczegolowa (no moze...tylko troszke) relacje :-)

Anni i jak mija rozłaka z mężem? Czas na pewno szybciutko leci.:-)
Mąz mieszkanko już znalazł, na razie ustnie zaklepał a w poniedziałek jedzie obejrzeć. Bardzo sie cieszę ze tak szybko mu to poszło, ale to w sumie dzieki znajomemu który dał mu namiar.
Efilo pewnie ze tęskiłyśmy za wami ;-).

Ja na szczęście Laury usypiać nie muszę, daję jej smoczek pogłaszczę po policzku i max 30 minut i mała zasypia. Chyba że ma kolke to ja noszę albo bujam na rekach ale to w celu uspokojenia raczej niż uspienia. W dzień spi sporo, przewaznie po kąpieli jest aktywna przez około 3 godziny czyli do 22 i potem śpimy do 9 - 10.

Kotek - kochana - jeszcze do rozlaki mam miesiac;-). Bo Grzes wyjezdza 2 pazdziernika...
hmm napewno sie "wypowiem" na ten temat. :tak: mam nadzieje ze nie bede sie wam za bardzo wyzalac ;-)

Ale ty masz szczescie z tym twim skarbikiem :-)- ja chodze niewyspana. Wciaz w nocy wstaje co 2 gdziny a pobudka o 5, 5 30- juz kilka razy zdarzylo sie Suri spac od 8 wieczr do 2-3 (potem co 2) , ale tylko kilka razy...ojjjj mam nadzieje ze sie to szybko zmieni - bo marze o tym by sie normalnie wyspac. :sorry2:

Anni chyba źle przeczytałam, a wyzalac nam sie mozesz jak najbardziej po to tu jesteśmy.
A co do spania troche źle sformułowałam bo wyszło na to że mała śpi od 22 do 9 non stop a tak nie jest bo oczywiscie w nocy budzi sie co 3 - 4 godziny do karmienia.

reklama
Mój Prosiaczek, też aktywniejszy w dzień, a w nocy śpi od 21/22 do 4 (jak jest wymęczony, a przeważnie jest, jak nie to wstaję jeszcze o 1), a potem do 7, a potem do 10. Generalnie jest fajnie :-), odpukać w niemalowane...

Do góry