reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

P.S. Jest tu Rysko pewna Pani, która powinna Cię przywitać równie serdecznie. Tyle tylko że się ukrywa pod innym nickiem. :tak:

reklama
Dzagud no rzeczywiście, mam nadzieję że to nie ząbkowanie :szok: Bo oszalejesz a Magda z Tobą...
Myślę że Piotruś się przeziębił :baffled: Pokasłuje i rano miał chrypkę - daję mu syropek na kaszel, ale z mieszanymi uczuciami (bo zimny jest - no przecież nie będę go podgrzewać :baffled: - a może? ocieplacie jakoś syropki przed podaniem?)

Efilo żeby tylko takie "pokićkania" się Wam zdarzały :-D;-) Ale fajową masz Córę, pozwala Ci się wyspać :-)

Witaj Rysa i rozgość się :-)

Rysko witaj wśród czerwcówek:-)! PS. Urodziłaś w dniu w którym ja bardzo chciałam urodzic poniewaz była to moja rocznica ślubu, ale nie udało się urodziłam 6 dni później.

Żeby wysłać PW czyli prywatna wadomość musisz kliknąc na nicka osoby do której chcesz wysłać wiadomośc i tam pojawi się "wyślij prywatną wiadomość" i musisz to kliknąć:tak:.

Kotek, a mnie to tego nie napisałaś!!!! :wściekła/y::-D:-D:-D

a tak na marginesie - tym lepiej - będziecie mieć dwa święta zamiast jednego. a tak byłby tylko jednorazowy bajer :-)

Jolka - Ty mi się tak kojarzysz z BB że o Tobie zapomniałam :zawstydzona/y:

Kotek, a mnie to tego nie napisałaś!!!! :wściekła/y::-D:-D:-D

a tak na marginesie - tym lepiej - będziecie mieć dwa święta zamiast jednego. a tak byłby tylko jednorazowy bajer :-)
Ups Efilo ale ze mnie gapa nie wiedziałam ze Ty też urodziłas 14:zawstydzona/y:, ale to pewnie dlatego ze jak ostatnio patrzałam na tabelkę to chyba jeszcze nie miałaś siebie uaktualnionej:tak:. Pogodziłam się z tym, za to cały czerwiec nalezy do mojej niuni: 1 Dzień Dziecka, 17 imieninki a 20 urodzinki, a nasza rocznica to faktycznie nasze święto:-);-):tak::-D.

reklama
Do góry