E
efilo
Gość
P.S. Jest tu Rysko pewna Pani, która powinna Cię przywitać równie serdecznie. Tyle tylko że się ukrywa pod innym nickiem. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo oszalejesz a Magda z Tobą...
Pokasłuje i rano miał chrypkę - daję mu syropek na kaszel, ale z mieszanymi uczuciami (bo zimny jest - no przecież nie będę go podgrzewać
- a może? ocieplacie jakoś syropki przed podaniem?)
;-) Ale fajową masz Córę, pozwala Ci się wyspać :-)P.S. Jest tu Rysko pewna Pani, która powinna Cię przywitać równie serdecznie. Tyle tylko że się ukrywa pod innym nickiem.![]()

Witaj Rysko :-), ja już się proszę o jakiegoś bodziaka z twoim rysunkiem ;-)

.

Ups Efilo ale ze mnie gapa nie wiedziałam ze Ty też urodziłas 14Kotek, a mnie to tego nie napisałaś!!!!
a tak na marginesie - tym lepiej - będziecie mieć dwa święta zamiast jednego. a tak byłby tylko jednorazowy bajer :-)
, ale to pewnie dlatego ze jak ostatnio patrzałam na tabelkę to chyba jeszcze nie miałaś siebie uaktualnionej
. Pogodziłam się z tym, za to cały czerwiec nalezy do mojej niuni: 1 Dzień Dziecka, 17 imieninki a 20 urodzinki, a nasza rocznica to faktycznie nasze święto:-);-)
.