Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witaj Kachasku:-)!
Izka powodzenia oby Alicja dzielnie zniosła tak długą podróż ;-).
Izka powodzenia oby Alicja dzielnie zniosła tak długą podróż ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-
. Okazalo sie ze moja corka potrzebuje wize na wjazd do Polski!!! 

Przezylam szok na lotnisku. No i nie pojechalismy...ale na szczescie mozemy przebukowac bilety na jakis inny termin i kasa nam nie przepadnie. Juz kombinujemy zeby jeszcze w tym tygodniu pojechac. Okazalo sie ze moge ja "wywiezc" z Ameryki tylko na 3 miesiace a ja mialam zamiar wrocic za 6!!! Na 6 juz potrzebna jest wiza. Wszystko byloby inaczej gdyby miala juz obywatelstwo polskie-ale to zrobimy dopiero w Polsce. Jestem strasznie skolowana, no ale mielismy probe generalna-mala spala przez cala ta szarpanine na lotnisku. Eh ...