reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Izka no to podstepem ale i tak dopniesz swego! Super! No ja tez bym w zyciu nie przypuszczala ze taki problem moze zaistniec.:szok::baffled: Dobrze wiedziec na przyszlosc choc raczej do pl nie pojade na dluzej niz pare tygodni. Jestem ciekawa jak by to bylo jakbys miala tylko bilet w jedna strone? Tez by byly takie problemy? mam nadzieje ze zanim jutro wylecicie napiszesz nam jeszcze:tak::-). No i koniecznie napisz zaraz z Pl jak poszla podroz i jak Alicja ja zniosla. Mam nadzieje ze bedzie grzeczniutko spac co by mamusia sie nie denerwowala. A twoj maz tez leci czy nie? To caluski i szczesliwej drogi!

Esiu ja stale sie nad tym zastanawiam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused:

reklama
hehe znudził mi sie quinny - zmieniam na tego:
woozek-1.jpeg

a tak serio to ciekawa jestem ile taki kosmos kosztuje.

Chciałam Wam się pochwalić tym razem starszą córą. U Weroniki w przedszkolu co roku kilka razy robią zdjęcia - takie pozowane. Nie tylko na Mikołaja czy karnawał, ale też na początku czy na końcu roku. Fakt, że ta firma która przyjeźdza robi naprawdę śliczne zdjęcia. No i dziś odebrałam... (jakość nie najlepsza, bo to zdjęcie ze zdjęcia, ale nie mogę się powstrzymać, tak mi się podoba, że po prostu muszę Wam pokazać);-):

reklama
Do góry