reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ojojoj Dziewczyny, ależ wy jesteście niepoprawne politycznie. Kacze tematy dalej przy władzy, tylko że za dwie kaczki dostaliśmy kaczora..... chwała losowi... :tak:

Ja nigdy przedtem nie interesowałam się tyle polityką co teraz. W dzień wyborów czekałam aż ogłoszą wyniki, a potem darłam się jak opętana z radości.:-D:-D:-D Mój Mąż stwierdził że już mi kompletnie odbiło. Trudno, ale powinien się cieszyć, bo z tej radości mu to sowicie wynagrodziłam mimo bardzo późnej pory ;-)(położyliśmy się dopiero koło drugiej). No tak, wychodzi na to że polityka i seks ściśle się łączą.;-):-D:-p

Kotek, Ty się tu nie kryguj.:-D My po prostu wiedziałyśmy że nic Ci nie jest, bo zażywasz rozkoszy w czułych objęciach Męża.:-p:-D;-)

Kotek nie było co się dopytywać - wszak mąż przyjechał i wszystko jasne ;-)
Fajnie że już jesteś - niefajnie, że musisz tęsknić.

No tak, wychodzi na to że polityka i seks ściśle się łączą.;-):-D:-p
Niewątpliwie - sporo narodu od dwóch lat po wiadomościach politycznych wzdychało "ja pie...lę" :-D

reklama
Kotek, Ty się tu nie kryguj.:-D My po prostu wiedziałyśmy że nic Ci nie jest, bo zażywasz rozkoszy w czułych objęciach Męża.:-p:-D;-)
Odsypiałam........ ale żeby nie było ........ sobotnie wesele:-D:tak:. Mężuś wyjechał w niedzielę, nawet nie zapłakałam bo taka śpiąca byłam. A teraz znowu najchetniej zapadłabym w zimowy sen i obudziła dopiero na wiosnę jak juz będzie ciepełko. Jak ja nie cierpię zimy!!!!

Do góry