reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Toska to u mnie identycznie - tez chcialam po ukochanym dziadku :tak:

A wyobraź sobie że jego ukochana - moja babcia miała na imie... Stasia :-)

Jak będziemy mieć córeczkę(może kiedyś w przyszłości) to nazwiemy ją Gabrysia po mojej babci.Zastanawialiśmy się nad imieniem Gabryś, ale wygrał Kajetan i stwierdziliśmy, że poczekamy na córe.

dzięki dziewczyny za komplementy dla Staska, przekazałam mu i aż się zarumienił:-),

quote=Dzagud;1728494]Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!:tak:Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:-:)-D[/quote]

DZAGUD do trzech razy sztuka;-)

Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!:tak:Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:-:)-D

A co do suwaczka, to wejdź w "ustawienia" - masz na samej górze jak tylko otwierasz forum (pierszy na takim różowym pasku) a tam wchodzisz w "edytuj podpis". Jak Ci się to otworzy, to wklejasz raz suwaczek w tym podpisie i już leci. Powodzenia.

i dzięki za pomoc z suwaczkiem. :-D

jeden wieczór człowiek prześpi i już tyle do nadrabiania:szok: eh produktywne jesteście coraz bardziej;-)
Esiu jak się czujesz? mam nadzieję, że przechodzi
toska przystojniak ze Stasia:tak:

Dzięki Laseczki! Chyba jest lepiej - wyparzyłam się wczoraj w wannie, pół nocy biegałam do wc (i tak noc w plecy, bo Młody jadł równo co 2h...), a do 13 wygrzewałam w łóżku. No i jakby lepiej - ale kontynuuję nawadnianie :tak:

toska śliczny Stasio :-) Też bardzo mi się to imię podoba (jest w rezerwie "na kiedyś" ;-)).

Toska, ale ja bardzo bym chciała, ale warunki domowe niestety nie pozwalają. Namiętnie gram w totka licząc że wreszcie mi się trafi choć tyle żeby mieć własny kąt. Mój Mąż wie o tym, że jeśli coś takiego by się trafiło, to od razu bierzemy się do roboty.;-)Niestety nasze szanse maleją, bo mnie już do czterdziechy tuż tuż, a niestety nie udaje nam się od pierwszego kopa zaskakiwać.:sorry:

Esia, cieszę się że już lepiej.:-)

Dzięki Laseczki! Chyba jest lepiej - wyparzyłam się wczoraj w wannie, pół nocy biegałam do wc (i tak noc w plecy, bo Młody jadł równo co 2h...), a do 13 wygrzewałam w łóżku. No i jakby lepiej - ale kontynuuję nawadnianie :tak:.
Esia idźże (że tak sobie użyję partykuły krakowskiej) Kobieto do lekarza! :confused2:

Toska, Stachu bomba :tak:

Esia jeżeli mogę coś doradzić, to idź do lekarza. Jak kiedyś złapałam zapelenie pęcherza to przez nieudolne leczenie miałam chore nereki-a to już poważna sprawa:-( Co do kąpieli to wiem, iż nie są wskazane. Pomaga zórawina w każdej postaci, a przy silnych bólach tylko i wyłącznie nospa.
Zdrowiej prędziutko.

reklama
Popieram Iszatr
Esiu - zapalenie bakteryjne samo sie nie wyleczy. A nieleczone może przejść w stan chroniczny i bedziesz miala zapalenie co dwa tygodnie.

Do góry