reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Znalazłam tymczasowe wyjście - bo nie mam z kim zostawić Miśka, a do przychodni chorych go nie wezmę (nie przy takich infekcjach, jakie teraz latają...). Listę objawów (przestudiowałam i wiem, co mam a czego nie) dostanie teściowa i pokaże interniście (pracuje w szpitalu). Zobaczymy co on powie - mnie widzieć nie musi, bo i tak w pęcherz mi nie zajrzy ;-)
A z furaginem się na razie wstrzymam - właśnie dlatego, że trzeba go brać tak długo. No nic. Zobaczymy co powie jutro internista z łapanki :sorry:

Wiecie, nigdy nie należałam do osób rozczulających się nad sobą - do lekarza w ostateczności. No ale teraz to już zupełnie mi się porobiło...

reklama
rany, nie wierzę:no::szok::-D mój skarb zasnął teraz sam w łóżeczu i to błyskawicznie:tak: jak zaczął marudzić, chwilkę go ponosiłam i poprzytulałam i coś tam nuciłam, a potem nie śpiącego odłożyłam do łózeczka, chciał się buntować, dałam do rączki osiołka, przykryłam kocykiem, powiedziałam "śpij dobrze", buziak w czółko i wyszłam z pokoju (ale opis;-)) powiercił się chwilkę i jak po chwili weszłam do pokoju, Michał już spał:tak: oby to nie był jeden jedyny raz;-)

edit: drugi raz z małymi problemami (najpierw chyba za wcześnie go położyłam, potem już było chyba za późno, bo się rozmarudził, a potem już usypiał, kichnął i w płacz:szok:), ale się udało:tak: może się bąbel nauczy spać w łóżeczku w dzień

Dziewczyny mam prośbę, czy mogłybyście wysłąć fotki wqaszych maluchów jak leżą na brzuszku i jak mają ułożone rączki?? Mój Wiktorek podpiera się jeszcze na wysokosci klatki piersiowej-nie ma rączek przed sobą a podobno powinien już tak mieć
będę wdzięczna za fotki

Dziewczyny mam prośbę, czy mogłybyście wysłąć fotki wqaszych maluchów jak leżą na brzuszku i jak mają ułożone rączki?? Mój Wiktorek podpiera się jeszcze na wysokosci klatki piersiowej-nie ma rączek przed sobą a podobno powinien już tak mieć
będę wdzięczna za fotki

proszę siwucha:-):-):-)
i nie przejmuj się, każdy maluch rozwija się inaczej

Zosia i jej kolega Oliwierek (ten sam wiek). Zdjęcie z dzisiaj :-)

843e6f61a7bef547med.jpg

Proszę Siwucha - Zuzia na brzuszku(ale nie sugeruj się - każde dziecko rozwija się w swoim własnym, najlepszym dla niego tempie :tak: - Wiktorek też :tak:)

reklama
uhu, ale tu brzuszkowo się zrobiło ;-). Siwucha jutro coś wkleję, bo teraz już Maksio śpi, a chcę Ci pokazać coś aktualnego.

A tak w ogóle to mam zgryz, Teść kazał mi rabatę z bylin zaprojektować, bo jutro będzie sadził cebulki. No i dupa nie wiem jak się do tego zabrać, może mamy jakiegoś architekta zieleni na forum? Plllssss help!!!!

Do góry