reklama
dziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało
NUNA najwyraźniej trafiłaś na małośpiący model

Mój Staś śpi 1,5 do 3h. Ostatnio trochę dłużej i częściej, wydaje mi się, że to wpływ pogody.
oleola
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie czerwcowe mamy.
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu
Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkoluZ kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
witaj

pieciomiesięczniaki wszystkiego naj,naj,naj:-):-):-):-)
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkoluZ kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
Witaj oleola!
czekamy na zdjęcie ślicznej Amelii:-)
kolejna kandydatka na moją synową

oleola
Zaangażowana w BB
Dziekuje za mile powitanie
Jak sie rozejrze gdzie tu galeria to z pewnoscia wkleje!
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia
Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
Cos pokrecilam - nie mam suwaczka
Jak sie rozejrze gdzie tu galeria to z pewnoscia wkleje!
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia
Cos pokrecilam - nie mam suwaczka
reklama
:-):-):-):-):-)Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzeniaSzczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
dzisiaj odebrałam paszport Staśka i za tydzień wyruszamy w jego pierwszą daleką podróż

Może macie jakieś pomysły?????