Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak długie, jak się da, żeby nie wracać z wyjcem w wózku ;-) Dzisiaj krążyłam po deszczu godzinę - ubrana w zimową kurtkę, rajstopy pod dżinsami, ciepłe buty i rękawiczkiNa jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
I mało mi łba nie urwało 

Jak Monster śpi w dzień to nadrabiam z domowymi obowiązkami, ale czasem zajrzę na bb... ;-) Rozkręcam się jak dzieco idzie spać wieczorem, a Małż próbuje zbić dla nas fortunę i nie ma dla mnie czasuRzeczywiście. Czy wy produkujecie jak dzieci śpią czy jak się bawią?. Bo ja drzemki Tomka wykorzystuję na prace domowe (dziś wyjątkowo mi się nie chce), gdy nie śpi to jesteśmy razem :-) a dopiero wieczorem jak zaśnie mam czas dla siebie.
A wy jak?
.
. Jak wogóle wasze wieczorne zasypianie, nic nie relacjonujesz ostatnio. Czyli chyba ok?

Sama nie wiem - ale może faktycznie się przejadł, wprawdzie zjadł tylko kilka łyżeczek + cycaEsia, to nie fajnie, ale może się zwyczajnie przejadł. Jak wogóle wasze wieczorne zasypianie, nic nie relacjonujesz ostatnio. Czyli chyba ok?
Tak Kotku to był pierwszy raz 
dzisiaj było pół godz - deszcz, śnieg z deszczem aż w końcu śnieg - błeeeNa jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
(4 stopnie, słońca brak, ogólnie: niefajnie)
ja w zasadzie teżIszatr efilo mam ten sam syndrom![]()
przyłączam się do życzonekKochanej Zuzi i Maksiowi wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesięcy:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

a Michał ma chyba nastawiony jakiś zegarek na pół godzinyA na spacery ostatnio nie chodzimy bo ciągle pada ale wkładam ją do spacerówki ubraną jak na dwór i otwieram okno, potrafi mi tak przespać 4 godziny.
4 godziny to tylko w nocy