reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek gratulujemy wyczynu no przede wszystkim Miskowi.Kiedy mnie spotka jakis nocniczek,mama czy zjedzony obiadek..Ja tez juz bym chciala:-(.Amelka ma wszystko głęboko w poważaniu.

reklama
Emaluszku galeria sliczna - Amelka urocza (jak i mamusia) i bardzo podoba mi sie ta sukienka w ktorej chodzilas jak bylas w ciazy - ja z tego okresu mam Grzeskowe t-shirty i spodnie od dresu :-D... no ...moze ze 2 ciazowe bluzeczki...
Nie pomoge Ci bo nie za bardzo wykumala moja lepetyna o co ci chodzi...Ale moze za chwile sie nad tym zastanowie i jak moje komory wydola - napisze odpowiedz.

Kachasku - a przypomnialo mi sie ...o jaka paczuszke ci chodzi??? Czyzby to co mysle:-p:-)

POMOCY! Co zrobic jak dziecko sie drze. Nie mowie o placzu -mowie o regularnym wlaczaniu syreny - czas start 5 rano. Ona gada, a w czasie gadanie sie drze...Uszy mi juz nie wyrabiaja - zwariuje - nie wiem co jej, ale jeszcze nie dawno tak slodko gaworzyla - teraz glownie sie poprostu drze...:baffled::sorry2:

nie mowiac o tym, ze sasiedzi to juz pewnie laleczki wudu nabyli:-p

A dzis ogolnie humor mam jakis takis - scielam sie z G - on mnie poprostu wkurza.
Na sex dalej ni mam ochoty - zycie bez sexu jakby nie to samo (nie wiem jakim cudem ksieza nie popelniaja masowego harakiri), i ogolnie deszcz pada...
No i wyjec wyje...zastrzelic sie tylko..
Aaa no i nie dosc, ze grzyba to jeszcze mam mysz w kuchni:angry: Razem z Suri to Zoo na calego - nic tylko bilety sprzedawac. Wejscie na swoje ryzyko (enter at your own risk ;-) tak?

co za dzien...:sorry2:

AAAa Sorga -kochana dla mnie i tak jestes sadystka i tyle - hehehe.
Zartuje zartuje;-):-D... wiem wiem - przeciez wiem. Powinnam wiedziec lepiej...rozumiem.

A u nas powtórka z rozrywki,Livcia chce sama chodzic,mozna zwariowac bo ciagle gleba i ryk na chwile do chodzika to nie chce no chyba ze cos zuje -koszmar idziemy dada ,bo ładna pogoda

Anni no nie wiem co ci doradzić.. może kup knebelek dla małej albo stopery do uszu dla siebie i sąsiadów ;-):-D
Mój młody po okresie milczenia z powodu chorego gardła teraz nadrabia, ale na szczęście zaczyna dzień i trele o bardziej ludzkiej porze 7-8.

Dzagud bidulo, wracaj szybko do sił!

Elamaluszek
słodka babeczka wyrosła z twojej kruszynki, :tak::-) wygląda na to że sobie poradziłaś z umieszczeniem linka do galerii w podpisie?

Kachasek zapraszam cię do mnie, kupię nocnik i może mojemu synkowi też tak skutecznie wytłumaczysz do czego służy.. ;-) Wielkie gratki dla Misia zdolniachy i jego mamy! :tak::tak::tak:

Martitka tylko ciocią..? ;-):-)

No wlasnie nie zabardzo sobie poradzilam on jest wklejony tylko w poscie i nie bedzie wyskakiwal za kazdym razem i nie wiem jak to zrobic zeby jak u was galeria wyskakiwala zawsze nad suwaczkiem

Elamaluszek wybierz na pasku opcje Ustawienia, potem Edytuj podpis i w okienku z podpisem pod lub nad suwaczkiem wklej link do waszej galerii i zapisz zmiany.

reklama
Szopka --dzieki wielkie no chyba juz zdjełane.W koncu nie jestesmy incognito.

Anni_ja tez śmigalam w Bartka koszulkach a te bluzki na zdjeciach to laski nosily jako sukienki hahaha tylko na mnie to wygladalo jak bluzka ale nieszkodzi bo pod spodem ktos tam fikolki w brzuchu robil

Do góry