reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek ja jestem.:-) i będę przez caaaały wieczór. Męża nie ma, Wojciu śpi to mam kompa tylko dla siebie :-).
A co do rozwoju, to ja już się przestałam przejmować. Wszystko w swoim czasie ot i tyle!

reklama
No faktycznie jakos pusto sie zrobilo. Agik, Kotek jestescie jeszcze?

Ja tez jestem sama G mi wybyl na piwo, a ja slucham RMF FM - fajna muza dzis leci - dla kobiet i sacze czerwone wytrawne;-). Wlasnie udalo mi sie zrobic moje pierwsze wyroby - branzoletka i koraliki. Zaraz wystawiam na e-bay - zobaczymy czy komus sie spodoba :-D;-)

Dziewczyny mysle ostatnio o tym czy by Suri nie zglosic do jakies agencji modelistycznej dla dzieci- macie jakies zdanie na ten temat?:sorry2:hmm... zastanawiam sie czy to nei bedzie "za duzo" dla takiej malej istotki...

Hej anni, jestem jestem. Wiesz, mi tez kiedyś przeszło przez myśl z taką agencją, ale na myśleniu się skończyło. Może jakby mi to ktoś bezpośrednio zaproponował to bym pomyślała, ale tak "na siłę" to chyba raczej nie...Może jak będzie starszy...

Anni-jak dla mnie to pomysl pierwsza klasa.U mnie by to niestety nie przeszlo ze wzgledu na za....pie na ktorym mieszkam.Ale podoba mi sie to.Mozekiedys jak zamieszkamy w miescie to tez pojde z Amelka do takiej agencji:tak::tak::tak::tak::tak:

Zielono mi-witaj w czerwcowkach,Do tej pory my z Amelka najnizsze stazem.Zawsze mozemy porozmawiac o wczesniaczkach bo jak juz Kotek wspomniala jestem mama dzidziusia urodzonego 2 miesiace i tydzien przedplanowo.

Wlasnie sprobuje wstawic zdjecie Amelki bo mam zakaz wstepu tam gdzie wy wklejacie ale nie wiem co z tego wyjdzie.Zaraz sie przekonam co narobilam:happy2:

reklama
ja tylko tak na sekundkę ;-) chciałam powiedzieć, że problem spacerówki już nie aktualny :-D wczoraj nabyliśmy jedną :-D w sumie nie taką co chciałam, ale fajna i Antonkowi bardzo sie podoba :tak: a Maciejka ... stwierdził wieczorem, że super zakup ;-) ach, te chłopy ;-) a implaścika naszego mieliśmy zostawić na przyszłość, ale tak ostatecznie opychamy na allegro :-)

wszystkiego naj dla kobietek - małych i trochę większych :tak:

Do góry