Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poza tym staram się by to muzyka była wypełniaczem ciszy w domu (dopóki Czarek nie zacznie gadać tak aż głowa będzie puchła ;-))hihihi ja mówię to samo. Ostatnio jak mu kojce pokazywałam" że dziewczyny takie mają", to nawet nie pisnął. I kupiłby jaki tylko bym mu kazała. Tyle, że ja się jeszcze zastanawiam.Gingeros ja wypominam małżowi ostatnio zakupioną dla siebie "zabawkę" i mówię że na dziecko żałuje takiej małej kwoty.. a przecież to co chcę kupić jest niezbędne i każde dziecko na forum już to ma..
Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).

no i teoretycznie kasiorę mamy, bo dostaliśmy zwrot podatku za Antonka ;-) ale mieliśmy to odłożyć na roczek paniczyka
kurczę, gdybym pracowała to bym kupiła spacerówkę :-( qźwa, nie potrzebuje nikt geologa???? leniwca bo leniwca, ale za to poszukiwacza 

Ah ah własnie przed chwilą mojego męża bratu ciotecznemu urodziły się bliźniaki. Parka. Dorodne dzieciaczki, jedno 3 kg a drugie prawie że 3 kg. Ależ się cieszę:-) Będzie miał Wojtek z kim się bawić (mieszkają na tej samej ulicy co my).
pokaźne, pokaźne
gratulujemy Wojtusiowi kuzyna i kuzynki

Ale...ufff troche jestem w lepszym humorze. No nic zamykam temat zobaczymy za tydzien

. Suri mega gustuje w papierze - wszystko: chusteczki, gazety .... No normalnie wciaz z paszczy jej wyciagam. Nie chce nawet myslec jakie ona centrum recyclingu ma w zoladku. STAD pewnie te jej zatwardzenia