Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też dopadła mi sie nic nie chce :-( leniwiec pospolity dopadł mnie :-(

;-).
.
?
, ja w to wierzę;-). Zresztą jesteś wielbicielką homeopatii wiec na pewno sama się wyleczysz
;-).
. to na pewno dzieki waszym kciukom za które bardzo dziękuję
.Od 30 minut próbuje napisać posta ale ją wywalaHmm ciekawe gdzie sie podziewa Kotek?
. Dzięki Anni ze pytasz;-).
! No porażka, dlatego teraz wcinam marchewką (marchewka jest bio- Anni
), ale popijam ją colą
(light).
. W sumie to nie lubię siedzieć w ciszy i zawsze coś musi grać chyba juz z przyzwyczajenia
.
). Magda na razie nie ogląda TV, bo jakoś jej to nie interesuje. U nas też TV jest włączone prawie non stop, ale Madzia zaczyna zerkać na razie przy reklamach i "przerywnikach" TVN, czyli czymś co najczęściej słyszy i już jej się kojarzy. Ale nie będę się zapierać że kiedyś też będzie siedzieć i baje oglądać.
. Weronika się super Madzią zajmuje, tyle że i różnica u nas nieco większa....
(i nie tylko do pomsty w postaci zonków ;-))Piotruś właściwie ogląda tylko swoją "dobranockę", czyli wieczornych "Przyjaciół" na tvn7 ;-) Oczywiście, najbardziej z tego podoba Mu się tany-tany przy muzyczce czołówkiCzy Wy też włączacie dzieciom bajki?, bo ja się tak bardzo zarzekałam, że nie będe przed telewizorem sadzać, a czasami to robię![]()

ten wózek normalnie doprowadza mnie do wściekłości wielkiej
i kiedyś tam tak przypadkiem powiedziałam Maćkowi, że trzeba nową spacerówkę, a ten mi z tekstem, że miał być na lata, to będzie na lata 

wrrrrrrrrrrr! 

chyba rośnie mi mały pracownik fizyczny, który na pierwszą zmianę do fabryki będzie zaiwaniać
oby po zmianie czasu wstawał później ;-) tzn. tak jak teraz, ale o nowym czasie ;-)
myślałam, że to tak mnie dopadło, a tu proszę - prawie każda 

i teleekspres
Antonek bardzo cieszy się do Orłosia ;-) i jeszcze PRZYJACIÓŁ wciąga ;-) TV leci w tle, bo ja lubię sobie popatrzeć czasem ;-)
od małego tak ma, tyle że wcześniej ruszał rękoma i nogami w bliżej nieokreślonych kierunkach