reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A my zasylamy spoznione zyczenia dla
Maksia i Zuzi
Zyjcie 100 lat w szczesciu i zdrowku robaczki!!!!!!!

I dla Antonka ,Oskarka i Maksia samych radosci i sukcesow!!!!!

Spelnienia marzen dla wszystkich Was szkrabikow
Zyczy Amelka z mamą

reklama
322008ayfa6ubab1.gif

MILION CAŁUSKÓW DLA ANTONKA I MAXSA,100 LAT CHŁOPAKI LIVKA Z MAMĄ

Z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepszego dla przystojniaka Antka - uwodziciela kobiecych serc i wspaniałego Maksa. Niech Wam zawsze świeci słońce życzy ciocia Iszatr z Franiem
I podłącza się Esia z Piotrusiem i Juniorem :-)

Gośka ja niekumata :zawstydzona/y: Ja mam gąbczaka a jeszcze po poprzednim nie doszłam do siebie ;-) - co za krzesełko?! :szok: Jak to 5 dziecko?! :szok: Ja nie wiem, nie rozumiem i w ogóle czuję się w tyle :zawstydzona/y:
:-D

Ostatnia edycja:
Maksiu, Antonku i Oskarku!!!
Życzymy Wam Radości i usmiechu ma codzień, samych wspaniałych odkryć i niesamowitych przeżyć. Buziaków tysiąc przesyłamy!!!
Sorga i Eryczek

Maksiu, Antonku i Oskarku!!!
Życzymy Wam Radości i usmiechu ma codzień, samych wspaniałych odkryć i niesamowitych przeżyć. Buziaków tysiąc przesyłamy!!!
Sorga i Eryczek

Szopka i Czarek się podpisują:tak:

Gosia ja też nie rozumiem o co chodzi z tym piątym dzieckiem i krzesełkiem - bądź tak dobra i wyjaśnij :-D

Kotek to z Laury niezły śpioszek, ale chyba nie narzekasz bo i ty możesz dłużej odpocząć.

Czarek wygrzebał dziś z trawy jakieś stare ciasteczko i oczywiście skonsumował znalezisko :baffled: Mam tylko nadzieję że jakaś mrówka się do niego nie przykleiła bo go będzie łaskotać w żołądku :-D

Ale się dziś ucieszyłam!!! Bałam się że ze względu na ten cholerny strajk pocztowców sukienusia którą zamówiłam dla Madzi nie dojdzie na czas, a tu dziś wracam z pracy i niespodzianka. :-) Jak na zamówienie - szybciutko przeprałam i wywaliłam na balkon - na jutro kreacja gotowa. I co dziwne, choć mój Mąż raczej bardzo sceptycznie i obojętnie podchodzi do zakupów ciuchowych - dla kogo by nie były, to dziś po ujrzeniu sukienusi był po prostu zachwycony. Teściówka też.:tak:

reklama
Ojej dzięki wielkie dziewczyny, niesamowicie mi miło, że pamiętacie o nas :-).

Oczywiście ja też życze wszystkim naszym roczniakom wszystkiego co najlepsze i oby kolejny rok był równie udany co miniony.

Za kilka dni powinnam uzupełnić galerię o zdjęcia z pierwszej naszej imprezki :happy:

Do góry