reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hej Kochane,
czytam Was na bieżąco, ale nie mam weny do pisania.

Z ciąży chyba jednak nic nie będzie:-(

nawet nie chce mi się o tym pisać

buziaki, miłego dnia

odezwę się jak będę w lepszym nastroju

reklama
Toska no jak to????:-(
Co się stało? Przeciez byłas na badaniach o stwierdzili ze wsio OK tylko ciąża młodsza niż sądzili.... czy coś pomieszałam?

Tak we wtorek było wszysto OK, ale jak byłam w piątek, to zarodek miał tylko 3,6 mm, czyli ciąża wychodziła jeszcze młodsza:baffled:, jeszcze troche i okaże się, że zaszłam w ciąże po zrobieniu testu ciążowego. Poza tym beta mi nie wzrosła.
Jutro idę znowu na kontrolę, zobaczymy. Lekarz mój to optymista, ale ja już straciłam nadzieję:-(

Na szczęście jutro wraca też Stasiek, już nie mogę się doczekać. Pierwszy tydzień wakacji bez synka był super, chwilami czułam się jak wyrodna matka, bo za mało tęskniłam:zawstydzona/y:, ale od niedzieli nie mogę już wytrzymać, tak za nim tęsknię:tak:

Ojojoj...szkoda....ja tez trzymam kciuki zeby jednak bylo ok i lekarz miał rację.
A co do urlopu od dziecka to tez juz miałam przyjemność tak ze 2 razy po 5 dni:-). Dziadki zabierali go ze sobą na działkę i tez musze przyznac że przez kilka dni czułam się jak nastolatka. Tyle wolnego czasu, nigdzie nie trzeba sie spieszyć, żadnych zobowiązań no i te przespane nocki....ach...
Czasem takie rozstania są potrzebne:tak:

Oj toska właściwie nie wiem co mam Ci napisać, chyba jednak najlepiej poczekać do następnej wizyty, może jednak coś się ruszy :sorry2:

toska wciąż trzymam kciuki, bo jeszcze może być dobrze :tak: Nosek do góry, choć trochę...

No i fajnie, że Stasiek wraca - wyprzytula Cię, zobaczysz jak wyrósł i dojrzał (ha ha ;-)) i od razu zrobi się ciepło na serduchu :-)

Gorąco dziś jak diabli, nie mam siły na nic... :sorry2:

Tosiu przykro mi.. :-( A może sprzęt na którym było ostatnie badanie był niezbyt dokładny ?:confused:

Esiu u mnie remont jeszcze się nie zaczął (ekipa wkracza w przyszły poniedziałek i mam nadzieję że wyjdzie przed listopadem), robię rundy do sądu, urzędu skarbowego, administracji wspólnoty, zakładu energetycznego, wodociągów itd.. no i sklepy z armaturą, glazurą, podłogami itd.
Niestety grilowanie się kończy bo mamy jedynie taras:sorry2:, to największy mankament jak dla mnie bo przywykłam do parteru z ogródkiem, drugi to taki że nie ma windy a mieszkanie mamy na drugim piętrze. Dobrze że Czarek już uczy się chodzić po schodach, to może ominie mnie wnoszenie klocka kilka razy dziennie. :dry:

Gingeros miłego urlopowania! Ja też mam obżartucha - buzia się nie zamyka i ciągle woła dać jeść - nie wiem gdzie się to wszystko mieści bo Czarek to drobny okruszek.:baffled:

Dzagud foteczki fajne ( wszystkich nie dałam rady jeszcze obejrzeć), widać że dziewczynki się dobrze bawiły, bo zawsze uśmiechnięte na zdjęciach. A tobie bardzo ładnie w kapeluszu i tej falbaniastej kiecce;-)

Kupiłam sobie dziś stanik który leży idealnie i nawet mi się moje wielkie balony wydają w nim seksowne. :-p Gdyby któraś z cieszących się ( albo i nie) obfitym biustem była zainteresowana to producent nazywa się Freya - polecam model madison;-)

Toska myślałam dzisiaj o Tobie, dlaczego sie nie odzywasz:-( Trzymam kciuki, zeby wszystko było ok, dobrze ze jesteś pod kontrolą. Przede wsyzstkim musimy się cieszyć ,że mamy zdrowe dzieciaczki.

Mojej koleżance wykryli wadę dziecka dopiero w 24 tygodniu (wodoglowie+paraliż), pewnie zdecydowałaby sie urodzic, ale dzidzius nie dał rady. Wiecie co ona przeżyła. Tydzień czasu wywoływali jej poród, a później te papiery:-(

Esia oj znamy my pyszny smak furaginu, tzn. ja znam. Powiedz dlaczego Piotrus dostaje własnie ten lek?

Franio był dzisiaj na pobraniu krwi i nawet nie zauwazył, rozsmieszany przez brata.

szopka :szok: współczuję maratonu - na samą myśl czuję się jeszcze bardziej zmęczona ;-)
A temat stanika mnie dobija :dry: Oczywiście, ze wszystkich normalnych (dopiero co do nich wróciłam) już wyrosłam, stare do karmienia są masakryczne, a do kupienia nowych nie mogę się zebrać :dry: Ble....

Iszatr Piotruś dostaje osłonowo po cystografii. Tzn dostawał, bo sama podjęłam decyzję, że wystarczy (w szpitalu zalecili 5 dni, a nasza nefrolog do kontaktu z nią, czyli w sumie koło 3-4 tyg :baffled:). Wystarczy Młodemu tej chemii, zwłaszcza że posiewy czyste (tfu tfu! właśnie czekamy na wynik kolejnego...).
A Franio bardzo dzielny facet :tak::-)

reklama
Do góry