reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska kochana tak bardzo mi przykro:-(...boli bardzo ale czas leczy rany,fasolka na zawsze pozostanie w Twoim serduszku...Chyba najlepszym lekarstwem jest poplakac i dac sobie czas na zalobe ,masz do tego prawo i nie wstydz sie tego,ja sie wstydzilam ale pewna madra osoba uswiadomila mi ze nie mam czego i dopiero zaczelam oplakiwac dzieciatko i wiesz, bylo i jest mi lepiej...
Ciesze sie ze Stasiek juz w domu ,utulaj go ode mnie i od Melci:-)

Dzagudku biedna Madzia ,znowu sie cosik przyplatalo:wściekła/y:

Meli zabek sie przebija pomalutku,praw dolna 4 ale temperatura 39:no:i mala jest jak flak,leci przez rece i spalaby caly czas:-(To chyba przez ta temperaturke co?Bo po podaniu przeciwgoraczkowego zaczela,chodzic,bawic sie...dalej marudek ale przynajmniej do siebie podobna a nie taka siedzaco-lezaca:-p
Mam isc do lekarza czy dac jej jeszcze dzien lub dwa?To normalne objawy?Aha i tak jakby katarek jej furczy w nosku ale to tez moze od zeboli...:baffled::confused:Bllleeeee:baffled:jak nie urok to sraczka:dry:

reklama
Dzagud-Zdrowka dla Madzika
Olla- u mnie to samo co u Ciebie wczoraj.Amelka ma 38,2 i zadnych innych objawow.Tylko taka jakby lekka wysypeczka na brzuszku.Czy twojej Amelce juz przeszlo?No i marudna dopiero teraz sie zrobila,duzo spi i nic nie je.U was tez tak bylo?

Maruda straszna z mojej Meli Elmaluszku,caly czas paluch w buzi,trzyma sie moich spodni i ryczy.Apetyt....no nie wiem ,sniadanie na sile wepchlam troszke a po 1,5 h zjadla cztery wielkie chochle zupy z grzankami wiec nie wiem ,chyba jak ja trawi goraczka to jesc nie chce ,po podaiu paracetamolu jest jakby lepiej i z zywotnoscia i apetytem.Wysypki nie ma ,choc jak pacze na brzuszek to takie wypukle jakby potoweczki.
Zobaczymy jak zobiadem,dam znac ...aha no i temperaturka caly czas podwyzszona 38-39 stopni:(

No zjadla ten obiadek ale bez entuzjazmu i z laska,troche z wlasnej woli a troche podstepem.

Ostatnia edycja:
Olla to u nas tak samo tylko bez jedzenia
Esia-wlasnie juzkilka razy mialam Ci napisac i ciagle zapominam.Ja podawalam furagin Amelce i zeby wlasnie nie zniechecic do zadnego jedzonka to po prostu rozgniatalam tabletke na lyzeczce od herbaty i rozpuszczalam w wodzie.A potem to szybciutko ciach do paszczy i zapitka butlą mleczka:-D

Dzagud biedna Madzia... :-( Niezbyt fajnie jej się kończą wakacje... Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie :tak:
A tych usług medycznych nie znam :no: Z resztą, nie znam właściwie żadnych - u mnie w pracy była lekarka, która wszystkim i na wszystko przepisywała Augmentin, no chyba że ktoś był naprawdę chory, to wtedy losowo - albo próbowała wzywać karetkę :)szok:) albo kazała wziąć aspirynę i nie udawać :nerd:

Olla a który to już dzień? Bo wiesz, zęby zębami ale czasem warto uspokoić się u pediatry, że to NA PEWNO zęby :sorry2: Biedna z tymi łezkami w oczach... :-(

elmaluszku ale wysypka to raczej nie od zębów - przynajmniej ja o czymś takim nie słyszałam...
A furagin też najpierw rozpuszczaliśmy w kropli wody, siup do pyska i szybko łycha kaszki - no ale się wycwanił :dry: Więc zaczęliśmy dodawać do już rozpuszczonego kaszkę, no ale teraz i to nie działa :dry:
Dzwoniłam wczoraj do nefrologa, posiew ok :)-)) i na wizytę we wrześniu mamy zrobić usg z przepływami :dry: Zapisałam na przyszły tydzień, mam nadzieję że to nie będzie kolejna trauma... :dry: I furagin kazała podawać do tego usg - nie przyznałam się, że sama odstawiłam :sorry2:

reklama
Esiu jak super ze badania wyszly dobrze!Ciesze sie ze Piotworek zdrow:tak:
A jak to wyglada badanie USG z przeplywami?:confused:

Dzis malutka przespala cala nocke,ja nie bo plakala przez sen,w nosie pieknie gra:baffled:przeziebiona Mela:wściekła/y:ale temperatura spada,dzis przed podaniem paracetamolu 37.4:-)
Zeboli jeszcze niet:crazy:cholerstwo...kiedy to wyjdzie:angry::confused:

Dzis w Polsce swieto ,fajnie Wam,spedzicie dzien z mezami....zadroszcze:sorry2:

To milego!!!!

Do góry