reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek :-)
Olla no z zębami to bida... Wyłażą, męczą i wyleźć nie mogą :wściekła/y: Mam nadzieję, że jednak szybko się przebiją i dadzą Melce spokój :tak:
Usg z przepływami to po prostu bardziej specjalistyczne usg - badanie wygląda tak samo, jednak sprzęt jest bardziej zaawansowany i więcej pokazuje :tak:

Piotruś już po śniadanku (pięknie wtrąbił :-)) i zaraz zbiera się na drzemkę :-) Oczywiście, mamy na po jego obiedzie plany, więc zapewne tak ładnie i gładko to wszystko nie pójdzie ;-)
Miłego dnia!

reklama
Hejo
U nas juz po temperaturze.W koncu pogoda wiec pobrykalysmy na dworze.A Wogole to moje dziecie wstalo dzisiaj o 11.30:szok:I cala nocka przespana jak Pan Bóg przykazal.No ale widocznie tego potrzebowala zeby sie dobrze poczuc:tak:
Olla-Mela to slodziak do schrupania.A ty jakie masz ślicznościowe kędziorki:tak:
Esia-no ja nie wiem co to za wysypka.Wczoraj to jeszcze myslalam ze to ptoweczki ale dzisiaj to ze moze znowu jakies cos po szczepionce:baffled:Duzo tego ni mo i zbladlo i tylko na brzuszku.Jakies pojedyncze okazy na reszie cialka.

Ale pogoda... Burza właśnie prawie wywaliła nam uchylone okno i mieliśmy pół pokoju zalane :dry:

elmaluszku wysypka może być reakcją na szczepienie p-ko odrze - podobno często występuje :tak: Trzeba pamiętać o osłanianiu Małej przed słońcem, bo tej wysypki nie wolno na nie wystawiać. O ile to oczywiście to... :sorry2:

Rany, ale pogoda....
Leje u nas już od wczoraj i wyjśc z domu nie można. Dobrze, że nie wieje i żadnych trąb powietrznych u nas nie ma.
I co tu robic w taką pogode.​

Dziwne to ale u na upały. Jest ponad 30 stopni :szok:
Wróciłam z małym ze sklepu i wsadziłam go do wanny z chłodną wodą - ale miał radochę:-D

Goska-Livcioka cos sie ostatnio wszystko czepia
Olla-jak kropeczki u Was?u nas jeszcze urzeduja na malutkim cialku.Szczegolnie na brzuszku

Oj dziewczyny nie narzekajcie juz tak na ta pogode.U mnie leje od 2 miesiecy:baffled::wściekła/y:

reklama
Elmaluszku u nas tez jeszcze obsypane cialko,temperatury juz nie ma....nie wiem...moze warto do GP sie wybrac w poniedzialek.Jak Ci lekarz powiedziel,ze ile sie utrzymuje ten wykwit?

Weekendowe buziaczki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

Do góry