reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No i znów czuję smrodek...:-D

A wiecie naoglądałam się wczoraj Esiowej ślicznej Małgosi i śniło mi się że urodziłam piękną dziewuszkę, poród odbywał się tak szybko że nie zdążyłam do szpitala dojechać i rodziłam w mojej nowej wannie w wodzie, a dziecko odebrała moja mama:rofl2: Hmmm .. lepsze to niż koszmary z katastrofami samolotowymi:-)

W poniedziałek mam połówkowe usg, ech jak mi się marzy by nie było widać ogonka..

Ostatnia edycja:
reklama
szopka, ale słodziak z Czarusia:tak:, trzymam kciuki, żeby spełnił się Twój sen o porodzie:tak: Czekam z niecierpliwością na wieści po usg.

Ciekawe jak anielap :rolleyes:

olla, ze to Cię uwielbiam, że u ciebie zły humor to góra dwa posty:-D

anni, to późno dzień zaczynasz:rofl2: ja już zdążyłam wpaść na dwie godzinki do biura, zrobiłam zakupy, kupiłam kilka prezentów świątecznych, teraz obiad, o 15 spotkanie i mam wolne:-D szkoda, że taka brzydka pogoda za oknem:-(

Dzagud może centrum handlowe :sorry: Madzia posiedzi trochę w wózku zajęta obserwowaniem szalonych ludzi w przedświątecznej atmosferze:-D

Właśnie wróciłyśmy od lekarza, młoda śpi. Pani doktor ją obejrzała, powiedziała że faktycznie ciemiączko jest duże, ale jeśli poza tym wszystko w porządku to na razie nie ma powodu do zmartwień. kazała za jakieś 3-4 miesiące sie pojawić jeśli nie zrośnie. No i podawać cebion multi 7 kropli, a nie 3 krople.
Uff ulga.
Pozdowienia dla czerwcóweczek.
Muszę trochę w domu ogarnąć.

Ostatnia edycja:
Jestem!!!
Przepraszam, że tak długo musiałyście czekac:zawstydzona/y:
Rano byliśmy na mieście, potem kosmetyczka, teraz zaczytałam sie w "moich smutkach"...
Ale już jestem i melduję że z bobasa nici:-:)-:)-(
Ja to chyba przeczucie miałam, że nic z tego... A wolałam sie trochę połudzic... Za to reakcja mojego m.... zaskakująca... Chyba się facet już nastawił psychicznie....

Co jeszcze chciałam napisac...
Duuuużo naprodukowałyście i nie nadrobiłam wszystkiego....:zawstydzona/y: Tylko "moje smutki"....
Ale obiecuję, wracam wieczorem i patrzę co u Was....:tak:

cześć laski, ja tylko na chwilę. chciałam wam dać znać, że za jakieś 3 godzinki wyjeżdżamy do Niemiec. wykorzystuję resztkę urlopu i te 2 dni na opiekę i jedziemy sobie odpocząć. nie wiem czy tak do końca odpocząć, bo moja mama jest po operacji ramienia, a ostatnio jak wychodziła od ortopedy (była na kontroli) to zwichnęła nogę, więc nie bardzo ma możliwość cokolwiek w domu zrobić. jadę jej troszkę pomóc przed świętami. za 1,5 tygodnia wracamy.
Misiek od wczoraj smarkaty:angry: mam nadzieję, że na katarku się skończy
buziakuję was wszystkie
pozdrowionka

Olla ty ale zdolniacha jestes! Ja troche nie wtajemniczona wiec nie wiem jaka firme otwierasz??? Pochwal sie troszke:-) A bizuterie z czego robisz? i gdzie sprzedajesz bo ja tez nic nie wiem.
Dzagud naprawde wspolczuje. Byle by szybko minelo!!! Matko ale nie wyobrazam sobie trzymac dziecka caly dzien w foteliku. Naprawde nie wiem jak ty to zrobisz:-(
Szopka jak czytam twoje posty to zawsze sie nasmieje:-D Fajnie piszesz kobitko:-);-)

Szopka ja chyba jakas spowolniona jestem bo dopiero teraz zakumalam ze ty tez w ciazy jestes!!! Gratulacje kochana! A ktory to juz tydzien??

reklama
Do góry