reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
sie witam wieczorowo

Olla-tulkam Cie mocno,ech szkoda gadac:-:)zawstydzona/y:Moj nocnikowy sikacz nocnikuje ale daje znaki kiedy ma ochote.Czasami bez zadnych skrupulow rąbie w pieluchhy:-D
Dzagud-Madzia jak zwykle powala swoja roztropnoscia.Mam nadzieje ze chorobsko jednak Was ominie(no chyba ze chcesz zeby teraz kolo Ciebie polatali:-D)No i dzisiaj zrobilam Twoje pysznosciowe kluseczki mniam mniam.Tradycyjnie zajechalam palucha o tarke:wściekła/y:
Anni-połamancu kochany wracaj do zdrowka no i prosze mi sie tam nie kłócać;-)
Kotku-ja tez mysle o przekluciu uszu Amelce.Kolczyki juz dawno kupione a ja nie moge sie zdecydowac:zawstydzona/y:Napisz prosze czy uszka ladnie sie goją.No i powodzenie w naprawie wozka;-)Amelka nigdy nie chciala ssac smoka wiec tu nie pomoge(chyba ze zle zrozumialam i chodzi Ci o butle)
Anielap-Alez w Tobie werwy,podziwiam.milego weekendowania.
Esia-moja Amelka czesto robila taki mostek,ale szczerze mowiac nigdy sie nie zastanawialam czy to nienormalne:confused:Sama jestem ciekawa
Gusia-wracaj do zdrowka szybciochem;-):tak:
i pozapominalam:zawstydzona/y:
Szopka-zdrowka dla calej bandy,a Ty sie kochana oszczedzaj...

U nas tak sobie.Niby chorobsko juz przechodzi ale martwi mnie bo dzisiaj Amelce poleciala krew z noska:-(Nie wiem czy czegos jej brakuje czy o co kaman bo nie wyglada na oslabiona.Je tez ladnie.
Musze powiedziec ze rosnie mi mala strojnisia.Od 3 dni lata od rana w moich koralach i jak sciagamy wieczorem do kąpieli to jest przeokrutny ryk.Nio...No i pochwale sie ze nauczylam ją pic wode z miodkiem(moze to ja troche wzmocni)Wczoraj podalam pierwszy raz i wychlała 400ml:szok:Pozatym moje wszystkie kwiaty powoli tracą liscie i nie mam miejsca co by je gdzies wysoko postawic:-p:baffled:No i we wtorek przyjezdza do mnie brat.Niby oboje mieszkamy w uk a nie widzielismy sie prawie rok czasu,Mamnadzieje ze wszystko wypali:blink::blink:
Kolorowiastych snow kobitki

Ostatnia edycja:
Anni no przebkowala na niedziele,zaplacila 325 zl...ale co tam kasa...
ale juz tak sie nastawilam,a mama...musialybyscie slyszec jej glos,jak sie lamal,dobrze ze zawalu ni dostala,tak sie bidulka zdenerwowala:(

Sorki ze nikomu nie odpisuje,dola mam:(
Napsze tylko Esia i Kotus trzymajta sie!buziiii
Anni,Elmaluszek....eeeee nie wiem co ja chcialam...e tam ni wazne,lubie Was:)

Olla-To super ze jednak mama przyjedzie:tak::-)
Kingug-jakies pol roku temu moja Amelka tak zgrzytala dluzszy czas ząbkami i tez robilam badania na robaki i nic nie wyszlo.Moze po prostu ząbki jej przeszkadzaly bo to cos nowego w paszczy:-DTeraz juz tak nie robi i do dzisiaj nie wiem co to bylo
Fantazja-spokojnie,niektore dzieciaczki nie mowia do 3 lat.Moja Murmelia tyz nie chce gadac po naszemu.Musimy dzielnie czekac.

Olla no to jak Mama doleci po takich przejściach, to zabalujecie sobie za to przez dwa dni, BEZ PRZERWY, a co tam.:tak::-D
Niech się M o Amelcię martwi, jak taki lapa z tym samolotem.:tak::tak::tak:

Zdrówka dla wszystkich Misiaczków.

Przegraliśmy z Chorwacją. Nie powiem, żebym była szczęśliwa...:-:)dry:

Zgrzytanie czasem po prostu się zdarza - ja podobno zgrzytałam całe dzieciństwo, a zdrowa byłam jak ryba ;-) Nawet teraz zdarza mi się jeszcze zgrzytać przez sen... :zawstydzona/y:
Olla cieszę się, że jednak mama przyjedzie - i przykro mi, że tak wyszło...
elmaluszku powiem szczerze, że trochę nie mogę się już doczekać etapu strojnisi ;-) Bo Piotruś to najwyżej znalezioną gdzieś garderobę zarzuca sobie na głowę i tak biega :-D
pirzonku powodzenia a prasowanie sobie odpuść - z własnego doświadczenia wiem, że jak się naprawdę równo rozwiesi i potem ładnie wyciągnie... ;-)
Uspokoiłyście mnie z tymi mostkami, więc szperanie o tym w necie spadło na dalsze miejsce na top-liście "do załatwienia" ;-)

Coby bilans zdrowy/chory się zgadzał, gdy już dzieciaki przestały potępieńczo prychać, rozłożył mi się Małż :baffled::baffled::baffled: Ciupasem pognał do lekarza, ma infekcję wirusową, potwornie kaszle i boli go gardło. No miodzio. Już wyniósł się ze spaniem na antresolę, nie marudzi ani nic, no ale snuje się trupio blady i pomocy nie mam żadnej... Lecę z nóg po całym dniu i jeszcze wieczornych kąpielach... Kurka, niech szybko wyzdrowieje, bo ja padnę...
Dobrej nocki!

Kotek witaj kochana dzielnie się bijesz na tej wojnie:-Dcałuski ogromne dla księżniczek a dla ciebie order:tak:
Pirzonku ,no za chwilę możesz rodzić,torba się przyda ale najbardziej nasze kciukasy ;-)no i hyrbatka z liści malin na twoją długą szyję
Chorowitkom zdrówka
A mnie mój małż wkur...............niesamowicie,to chyba już poważny kryzys:wściekła/y::wściekła/y:wieku średniego:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie!!!!!

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Co za mecz :-( kicha starszna!!!!

A jeżeli chodzi o smoczek to chyba nie ma reguły, klaudia nie chciała smoka , ale trzymała calą dobe palec , i nie mozna było jej oduczyć , wszelkie sposoby stosowaliśmy i nie dało rady , a preparat przeciwko obgryzaniu był jej ulubionym, natomiast krsytain lubi smoka , ale naszczęście używa go tylko do zasypiania, dodam że klaudia miała krzwozgryz ale naszczęście już jest ok

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci a my mamy się już lepiej i w końcu na spacery chodzimy :-)

Do góry