kingug dzięki :-)
Gdybym mogła wyjść tylko z mutsy, to bym się przebiła przez zaspy, no ale wleczenie Piotrusia za rączkę
A graco nawet na niewielkiej brei traci zwrotność i zyskuje na wadze, nie mówiąc o prawdziwym śniegu 
anielap trochę zazdroszczę puszczania kasy na ciuszki
Ja mogę co najwyżej kupić kilka kajzerek ;-) Nie wiem kiedy zdecydujemy się zabrać dzieciarnię do CH, ale po tych wszystkich choróbskach...
Dzagud no łaski nie robią - niech grzecznie wypisują recepty albo taniej sprzedają szczepionki ;-)
Na basenie na razie Piotruś był raz (w niedzielę) i obserwujemy, czy się coś nie wydarzy... Kurka, ja już teraz boję się jak diabli
Dzisiaj zaczął nam poświstywać
Wczoraj skończyliśmy samodzielnie włączoną tygodniową kurację pulmicortem
Jeśli do końca tygodnia będzie się powtarzało, zaczniemy szukać przyczyny... Ble...
No ale jeśli chłopaki będą jechali w niedzielę, to się do Ciebie uśmiechnę o ten sweterek i czapusię :-)
Reakcją Madzi się nie przejmuj - prawie na pewno to po szczepionce
A może zaczyna się nowy zwyczaj i będziesz miała śpiocha? ;-)
Piotruś ostatnio sypia raz, od 13/14, ale za to 2,5-3h :-) Gdyby jeszcze Młoda tak chciała - przynajmniej w nocy...
Gdybym mogła wyjść tylko z mutsy, to bym się przebiła przez zaspy, no ale wleczenie Piotrusia za rączkę

anielap trochę zazdroszczę puszczania kasy na ciuszki

Dzagud no łaski nie robią - niech grzecznie wypisują recepty albo taniej sprzedają szczepionki ;-)
Na basenie na razie Piotruś był raz (w niedzielę) i obserwujemy, czy się coś nie wydarzy... Kurka, ja już teraz boję się jak diabli

No ale jeśli chłopaki będą jechali w niedzielę, to się do Ciebie uśmiechnę o ten sweterek i czapusię :-)
Reakcją Madzi się nie przejmuj - prawie na pewno to po szczepionce

Piotruś ostatnio sypia raz, od 13/14, ale za to 2,5-3h :-) Gdyby jeszcze Młoda tak chciała - przynajmniej w nocy...