reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kingug dzięki :-)
Gdybym mogła wyjść tylko z mutsy, to bym się przebiła przez zaspy, no ale wleczenie Piotrusia za rączkę :baffled: A graco nawet na niewielkiej brei traci zwrotność i zyskuje na wadze, nie mówiąc o prawdziwym śniegu :sorry2:
anielap trochę zazdroszczę puszczania kasy na ciuszki :-D Ja mogę co najwyżej kupić kilka kajzerek ;-) Nie wiem kiedy zdecydujemy się zabrać dzieciarnię do CH, ale po tych wszystkich choróbskach...
Dzagud no łaski nie robią - niech grzecznie wypisują recepty albo taniej sprzedają szczepionki ;-)
Na basenie na razie Piotruś był raz (w niedzielę) i obserwujemy, czy się coś nie wydarzy... Kurka, ja już teraz boję się jak diabli :szok: Dzisiaj zaczął nam poświstywać :baffled: Wczoraj skończyliśmy samodzielnie włączoną tygodniową kurację pulmicortem :dry: Jeśli do końca tygodnia będzie się powtarzało, zaczniemy szukać przyczyny... Ble...
No ale jeśli chłopaki będą jechali w niedzielę, to się do Ciebie uśmiechnę o ten sweterek i czapusię :-)
Reakcją Madzi się nie przejmuj - prawie na pewno to po szczepionce :tak: A może zaczyna się nowy zwyczaj i będziesz miała śpiocha? ;-)
Piotruś ostatnio sypia raz, od 13/14, ale za to 2,5-3h :-) Gdyby jeszcze Młoda tak chciała - przynajmniej w nocy... :sorry2:

reklama
Dzagud-u mnie Amelka spala duzo po kazdej szczepionce.Mam nadzieje ze u Madzi to bylo wlasnie przeczyną:tak:

U mnie wiosna na calego od kilku dni piekna pogoda.Dzisiaj bylo 11 stopni.Wiec wszystkie panie nielubiace zimy zapraszam serdecznie;-)

DZAGUD I ESIA to właśnie sieć aptek DBAM O ZDROWIE (Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl) :-D zamawiam tam wszystkie leki, nawet moich rodziców ;-) a w niedzielę teściom robiłam zamówienie :tak: na jednym opakowaniu Geriavitu zaoszczędzili prawie 30 zł! generalnie kilka złoty można zaoszczędzić w miesiącu ;-) szkoda, że wcześniej nie odkryłam apteki, ale lepiej późno niż wcale :tak: dzisiaj odbieram zamówienie rodziców, przy okazji zamówiłam dla koleżanki z pracy Sudocrem - takie opakowanie 250 g koszuje niecałe 27 zł ;-) chyba niedrogo ;-)

jeszcze sobie przypomniałam, w tej aptece brałam Vibovit za 12.20, a w mojej aptece na osiedlu kosztuje 16.10 :szok: mała przebitka ;-)

ELMALUSZKU chyba wproszę się na tą wiosnę :tak: u nas biało, zimno i znowu śnieg pada :-(

Ostatnia edycja:
No witojcie.
Pirzonku, ale Ci się rodzić nie chce.:-D:-D:-D

Wychodzi na to że jednak to było chyba po szczepionce z tym spaniem. Magda zasnęła wczoraj po 11tej i z nami, bo stwierdziłam że nie mam siły z Nią siedzieć i czekać aż łaskawie uśnie.:baffled: Za to dziś pobudka była przed 7 rano i oczywiście jeszcze oczu nie otworzyła a już krzyczała "mleeeeko". A miejsce wkłucia czerwone i bolesne chyba, bo jak dotknęłam to mi się wyrwała i zaczęła płakać.

A u nas sypie i sypie:szok:
w niedzielę jestem proszona na urodziny do kuzynki i jak tak będzie sypać to d***. Nigdzie nie pojadę. Nie wypuszcze sie sama z Zu autem w taką pogodę 100km...:wściekła/y:

Nocka u nas kiepska, ale za to panienka pospała do 8.30. Wszyscy jakoś tacy opóźnieni teraz jesteśmy.
Chyba zębole wychodzą, bo tak się ślini jak niemowlak i ciągle łapa w buzi.

Elmaluszek to ja się chętnie piszę na waszą wiosnę:tak:

Pirzonku to może dzisiaj;-)

Gingeros to ja tez zgapiam od Was tą aptekę. W szoku jestem jakie różnice cenowe. Ja na osiedlu mam dwie apteki. Jedna super wypasiona i super droga, a w drugiej z reguły nic nie ma.

Dzagud to sobie nie pospaliście dzisiaj. Jeny, mojej Zu to tylko raz się zdarzyło pójść spać po 23.... Ciężko było i mam nadzieję że już się nigdy nie powtórzy.
Dla Madziuli całuski w bolące miejsce.​

Miłego dnia...​

U nas też znowu sypie...:baffled: A 2 tygodnie temu to była już wiosna.:-(

A tak przy okazji, to chciałam zapytać czy któraś z Was w końcu myślała o tej Ustce? Jolka, Męża urobiłaś, czy ciągle pracujesz nad tematem?;-)Esia, Ty też coś wspominałaś, że może morze....:-) I Gingeros.... Dajcie znać, bardzo bym chciała aby ktoś jeszcze pojechał.:tak:

Dzieńdoberek.
Młoda wstała o 4.50 :dry: Jestem na Nią obrażona :-p
No tak, ta apteka jest mi znana - niestety, "odkryłam" ją już po piotrusiowym maratonie szczepieniowym ;-) Powalają mnie różnice w cenie pomiędzy zamówieniem internetowym odbieranym w aptece, a zwykłym zakupem w tym samym miejscu :confused: Największe wahnięcie to było ponad 40zł (już nie pamiętam na czym) - ale już same farmaceutki doradzają, że jak kupuje się coś droższego, warto zamawiać w necie ;-) A że i tak to jedyna apteka w promieniu kilku km i mam ją pod nosem, to nawet rutinoscorbin zamawiam ;-)
Zasp ciąg dalszy... Nie wiem, co będzie ze spacerem :dry:
Miłego dnia!

ESIA ja wcześniej (we Wro) miałam szczepienia w przychodni po cenach hurtowych, więc nie przepłacałam ;-) dopiero teraz ten infanrix musiałam zakupić, więc poszperałam w necie i sobie znalazłam tą aptekę ;-) i nawet czerwoną herbatę w kostkach tam zamawiam :-D po prostu taniocha i tyle ;-)

ANIELA polecam ci te apteki ;-) we Wrocławiu apteki, w których możesz odbierać zamówienia są na ulicach:
TYRMANDA 5, Wrocław
FROMBORSKA 47, Wrocław
RYNEK 42/43, Wrocław
POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 146/1, Wrocław
ARMII KRAJOWEJ 14/1, Wrocław
POLESKA 9-15, Wrocław
KOMANDORSKA 147, Wrocław
WITA STWOSZA 3, Wrocław
OŁOWIANA 11, Wrocław
PL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 1, Wrocław
KWISKA 5/7, Wrocław
ZŁOTNICKA 4G, Wrocław
TARNOGÓRSKA 1, Wrocław
KOLISTA 10, Wrocław
PL. GRUNWALDZKI 22 (C.H.PASAŻ GRUNWALDZKI), Wrocław
DŁUGA 37/47, Wrocław
JEDNOŚCI NARODOWEJ 102, Wrocław
SŁUBICKA 18, Wrocław
PL. DOMINIKAŃSKI 3, Wrocław
KRZYWOUSTEGO 126, Wrocław
KARKONOSKA 85, Wrocław
WAWRZYNIAKA 2, Wrocław
zamawiać możesz nawet leki na receptę, ale oczywiście musisz mieć na nie receptę ;-) wirtualną receptę wypełniasz i przy odbiorze pokazujesz tą normalną ;-) z reguły rzeczy są dostępnę dwa dni po zamówieniu, ale czasem nawet szybciej ;-)

DZAGUD my jeszcze myślimy mocno ;-) musimy się przejść do naszej kobitki, co nam organizuje wyjazdy, może coś ma w Ustce ;-) teraz pojechała do Etiopii, więc musimy trochę na nią poczekać ;-)

reklama
jak się zacznie akcja to Gingerosek Wam napisze ;-);-)

a ja jestem totalnie wyluzowana i czekam sobie spokojnie - co ma być to będzie ;-);-)

Do góry