reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sorki, leży mi net. Udało mi się go reanimować ale to długo nie potrwa :baffled: Małż musi kupić nowy router i dopiero wtedy będzie śmigać :dry:
Zmykam. Zajrzę jak net wróci.
:*

reklama
Dzien doberek-
Gingeros gratki dla zdolniachy

Efilo -tez sie zastanawiałam dlaczego Cie niema:tak:ale juz jestes i to sie liczy:-)
Pirzonek -zazdrosze wagi:-Dja stanelam z waga, prawie nic nie jem :-(a zostalo mi jakies 6 kg.

Wczoraj myslalam ze odkituje niewiedzialam gdzie włozyc glowe tak mnie bolala:-(a mojemu M zachcialo sie usypiac na sile Mikolaja bo stwierdził ze on nami dryguje i on sie za niego zabiera:baffled: ale musiał wtedy kiedy mi glowa pekala:baffled: i oczywiscie skonczylo sie kłutnia.:-(

Hello

Wszystkim chorowitkom zdrowka!!!

Dzagud-
ciagnie sie strasznie to chorobsko za Wami.A co do ponadplanowych pieniazkow to ja tez takie lubie .Nie ma co:tak:fajna niespodzianka:-p
Esia-bedziemy tu grzecznie czekac na Ciebie;-)
Goska-jak Livcioczek lepiej juz?
Efilo-sliczna jest Zosia.I ladne ma juz wloski:tak:
Izka-dobrze ze masz dziadka do pomocy,no i Alusia pewnie zadowolona jak niewiem co;-)
Pirzonku-a ja Ci zazdroszcze tej sielanki...
U nas kwiecien plecien.Wczoraj pol dnia grad a pol deszcz.Dzisiaj ladnie.Hm ja chce juz takiej wiosny wiosny na stale.Amelka siedzie przed telewizornią jak zaczarowana a ja musze ogarnac sajgon:baffled:a lenia dzisiaj mam ze hoho:-p

Jestem i ja...
Witam wszystkich...
Dla chorowitków szybkiego powrotu do zdrówka. Niech juz przyjdzie wiosna, będzie mniej wirusów.​

Zuzanka moja wczoraj bardzo chora. Gorączka, brak apetytu, w nocy bardzo płakała. I co się okazało... głupia matka nakarmiła dziecko jajecznicą z pieczarkami:angry: Dziś już wszystko w normie, pokazuje że brzuszek nie boli.
A ja durna pluję sobie w brodę za takie postępowanie...:wściekła/y:

Anetusia witaj w naszym czerwcówkowym gronie. Gratulcje pozbycia się pampersa. Szybko Wam poszło:tak: Jakim sposobem nauczyłaś Patrycję? Może coś zgapimy;-)​

Gingeros najlepsze życzenia urodzinowe:-). Z tym żlobkiem we Wrocławiu jest tak, że oboje rodzice i dziecko muszą być zameldowani we Wrocławiu. Strasznie głupi przepis, bo niby nie ma rejonizacji, ale mi wyjdzie na to że do złobka będę wozić dziecko 60km za Wrocław i wracac do Wrocka do pracy... Paranoja jakaś:angry: Ale ja tak łatwo się nie poddam będę się odwoływać do skutku:nerd:

Olla i do Was choróbsko dotarło:szok: Zdrówka jak najszybciej.​

Efilo wracaj do nas koniecznie :tak: Zosieńka taki słodziaszek. Co nowego potrafi? Ona taka poukładana i grzeczna... Włoski ma jak aniołeczek:tak: A budowa domku na jakim etapie?​

Gośka dla Was też zdróweczka.​

Agik trzymamy kciukasy za pracę. W sumie ciekawa posadka:tak::-D No i dla Was też zdrówka.​

Pirzonku oby sielanka nadal trwała. Fajnych mas tych swoich chłopaków:tak:

Esia czekamy cierpliwie na powrót neta:tak:

Witam się i żegnam zarazem:-)
Jutro lecimy na urlop do Egiptu.
Ostatnio miałam tyle na głowie, problemy w firmie, kłótnia ze wspólniczką (byłam juz bliska zakończenia współpracy:dry:), stąd ten nagły wyjazd, żeby naładować baterie i przemyśleć kilka spraw.

Witam nowe i zaginione Czerwcówki.
Buziaki i zdrówka dla wszystkich

Trzymajcie kciuki, żebyśmy nie mieli powtórki z ostatniego lotu z Włoch, kiedy to Stasiek rozniósł cały samolot:sorry2:

Gingerosku sto lat:tak:

pa pa

Toska to przyjemnego lotu, udanego wypoczynku i naładuj akumulatory cobyś mogła dużo z nami pisać;-)

Czekamy na relacje i zdjecia.​

dziewczyny jestem!!!! Żyję, pracuje - Wiktor z nianią(super się dogadują) ale na bb nie mam nawet czasu.
W Weekend posiedzę i poczytam sobie Wasze posty-nic nie wiem co u Was:-(
Buziaki

P.S Pracuję w firmie spedycja/transport-zapraszam tak przy okazji do współpracy hehe

anielap

zadajesz trudne pytania. :-) tak dawno mnie nie było że się zastanawiam czy nie napisać że z nowych rzeczy to potrafi chodzić ;-)czy ja wiem... biega, skaka, wspina się, gada jak najęta, śpiewa, tańczy. chyba to co wszystkie dzieci. nie używa nocniczka. trochę w tym mojej premedytacji - czekam na cieplejszy czas. :-) a trochę też chęć skupienia jej uwagi na czymś innym. przez ostatnie dwa miesiące walczyliśmy bardzo z zatwardzeniami i Zosia ma trochę uraz :-(
co do budowy - walczymy już w środku ale jeszcze daleka droga przed nami. bardzo byśmy chcieli wprowadzić się pod koniec lata żeby Zosia chociaż troszkę własnego podwórka liznęła ale wydaje się to mało prawdopodobne.

siwucha - kopę lat!! super że Ci się wiedzie. nie Ty jedna w logistyce. Znalazłyby się tu osoby po fachu :-)

Tośka - udanego wyjazdu!

reklama
Nie, no wiecie co! Coś podobnego. Ja toże w logistyce.;-)I jak macie ochotę to skontaktujcie się ze mną na PW, bo ja załatwiam transporty.

Toska, udanego wyjazdu. Regeneruj się i wracaj wypoczęta.

Do góry