reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzagud czy Ty pracujesz w Konstruktorze??? Czy czasem nie masz nic wspólnego z Kordianem?? hehe Ostatnio mój kolega współpracował z jedną Panią Barszczewską i aż sobie o Tobie pomyślałam-jeżeli tak to niech zdechnę, jak ten świat mały!!!!!! moje służbowe gg 6731344 piszcie
Buziaki
w weekend przestudiuję wszystkie wątki a Ty Dzagud szybko mi tu pisz!!!!

zaraz zemdleję jak to się okaże prawdą-mój mąż się śmieje, że ten świat taki mały i że może utworzymy jedną wielką współpracę-bo przecież możemy sobie pomagac
pozdrawiam dziewczyny!!!

Fantazja-firmy spedycyjne zajmuja sie organizacją przewozu roznych ladunkow;-)Ale Ty zato doskonale znasz sie na bakteriach
Toska-udanego wypoczynku i bezscenowego lotu:tak::-D
Siwucha-a co i Wiktorka?Pisuj cos:tak:;-)

A u mnie ciag dalszy kutni :-:)wściekła/y:cioteczki ktore maja wiekszy staż malzenski niz 3 lata kiedy przychodzi kryzys?????? (bo ponoc takowy jest)bo mam wrazenie ze do nas wlasnie dotarł.:-(

Toska- udanego wypoczynku,tylko kremikami sie smarujcie :-D co byscie sie nie popazyli ;-)

Siwucha, no padnę jak nic!:-D Ależ oczywiście że jestem z Constructora i gadam z Panem Kordianem!!!:-D Nawet jak do tej pory wieźliście nam jeden ładunek. He, he. Normalnie niemożliwe jaki ten świat mały!!! Strasznie mnie Pan Kordian obsmarował, żem zołza???:-p
Fantazjo, Elmaluszek dobrze prawi. Firmy spedycyjne zajmują się przewożeniem ładunków w kraju i poza. Sprowadzają, wywożą, rozwożą itd, itp... A ja w logistyk jestem i zajmuję się wszystkim od zamówienia towaru, przez sprowadzenie, rozesłanie aż do zafakturowania klienta.:tak:
Gusia, ja słyszałam, że kryzys pierwszy jest chyba po 3 latach, potem po 7 a potem po 13. Choć większość twierdzi że pierwszy jest po 7. Ja tam nie wiem, jakoś specjalnie nie odczułam, a może nie pamiętam???:-D U nas ciągle - kłótnie i zgoda na okrągło, idzie przywyknąć.:szok::-D A poza tym ja nigdy nie wiem od kiedy te lata się liczy. Bo za miesiąc mi stuknie jak z Małżem jestem lat 9, w sierpniu będzie 9 jak razem mieszkamy, a ślub widzicie na suwaczku. No i liczy się po 7 latach, czy 7my rok? Dlatego olewam przesądy o kryzysach i mam to głęboko gdzieś.:-D

Ostatnia edycja:
nie ma siły pisać bom winko z mężem wypiła:-)
ale elmaluszku tylko Ci napiszę...
jak Twój padnie kiedyś na kolana z kwiatami i brylantem to zmienisz zdanie :-D:-D:-D:-D buziaczki
dobrej nocki

reklama
no dziewczyny, świat jest rzeczywiście bardzo mały :tak: jako przykład mogę podać moją i Joli historię ;-) kiedyś gadałyśmy na tym drugim forum skąd jesteśmy, okazało się, że w jej miejscowości mam babcię ;-) i jeszcze wyszło, że nasze panieńskie nazwiska są takie same :-D szybkie telefony, rozeznanie wśród rodziny i się okazało, że Jola jest kuzynką mojego taty :-D taki ten świat mały ;-)

Ant walczy z zaparciami :baffled: dzisiaj czopek dostanie, bo każda kupa wiąże się ze strasznym płaczem :-(

zdrówko do Antka powróciło, mógłby pójść do żłobka, ale przetrzymamy go do poniedziałku ;-) chociaż dzisiaj rano też kazał się ubrać :sorry2:

sposób na Antonka by pijał syropki - chodź, dostaniesz tran :laugh2: no po prostu kocha tran! ;-)

TOŚKA udanego wyjazdu ;-)

ANIELA paranoja i tyle ;-)

Do góry