Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Gingeros, wiesz co, ja się zastanawiam czy czasem tran nie ma czegoś wspólnego z tymi zaparciami.
Pytałam i farmaceutki i lekarki i twierdzą że nie, a Magdzie zaparcia się zaczęły właśnie po rozpoczęciu podawania tranu. Teraz daję Madzi ten probiotyk codziennie do mleka i jest super, ale zanim to zaczęłam to też gehennę przeszłyśmy.
Agik, rozmawiałam właśnie z Siwuchą przez telefon. No i możesz do swojej pracy dodać jeszcze jeden punkt - kontakty zawodowe między forumowiczkami.
;-)
Pytałam i farmaceutki i lekarki i twierdzą że nie, a Magdzie zaparcia się zaczęły właśnie po rozpoczęciu podawania tranu. Teraz daję Madzi ten probiotyk codziennie do mleka i jest super, ale zanim to zaczęłam to też gehennę przeszłyśmy.Agik, rozmawiałam właśnie z Siwuchą przez telefon. No i możesz do swojej pracy dodać jeszcze jeden punkt - kontakty zawodowe między forumowiczkami.
;-)
Ostatnia edycja:
chyba mam w domu acidolac, zaraz zadzwonię do mamy, niech Antowi podaje ;-)
i bez rezultatow ,jaka ja bylam nerwowa w nocy sie budzilam niemoglam spac -denerwowalam sie ze bedzie glodny itp.

nie dość, że one są tańsze, to jeszcze w większości robione przez dobre firmy ;-) np. sok pomidorowy (chyba kosztuje 1,8) robi Hortex, multivitamina przez Agros (a Agros robi tą multiwitaminę na przepisach Dr. Vitta, we Wro za butlę płaciliśmy 4 zł, a w biedronce 2,29), sosy cygańskie/czosnkowe robi develey, koncentrat pudliszki, mleko łowicz ... mogłabym wymieniać i wymieniać ;-) sprawdzaliśmy nawet składy niektórych produktów i są identyko jak te ze znanym logiem ;-) a taniej, co w dobie kryzysu się liczy
szkoda tylko, że jest tak daleko ;-)