reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
kingug jak tak dalej pójdzie, to chyba sobie kupię deprim ;-) Tylko jak skończę karmić, bo póki co - odpukać - Małgosia zmiennych ponad miarę nastrojów nie ma ;-)
izka biedaku, no ale jak już zdasz ten egzamin, zrób sobie wolne na odzipnięcie :tak: Mam nadzieję, że jednak te Święta nie będą aż tak nieudane... :sorry:
szopka właśnie tak po ciuchu patrzyłam, czy pełnia Cię na porodówkę nie wygoni ;-) Bardzo się cieszę, że macie zaplanowaną opiekę dla Czarka! :-)
Dzagudku no pięknie - tyle czasu razem :tak:
My jesteśmy jeszcze bardziej długodystansowi, bo w tym roku będzie już 14 lat...
toska znalazłaś jakiegoś dermaotologa, czy na razie poprzestajesz na natłuszczaniu? Oby szybko się cofnęło :tak:
anni gratulacje rozruchu firmy! :-)

Wielkanocne buziaki dla Was od naszej Rodzinki!

Ale mi się nie chce jechać do teściów jutro...

Gapa jestem... :zawstydzona/y:

Przekazuję od Olli najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich!!!

Nie ma dostępu do kompa, dlatego się nie odzywa.

Witam Was świątecznie:-)
Kurde dziewczyny ja nic nie robię tylko jem:szok::szok::szok::wściekła/y: No a tak poza tym obżarstwem to nic ciekawego się nie dzieje;-) Jak Wiki wstanie to jedziemy do teściów (ja najchętniej zostałabym w domu i leżała:tak:), wczoraj byliśmy u moich rodziców:-) Moje siostry tak zmęczyły Małą, że wieczorem w 10min. usnęła :-):-)
Buziaki dla Was;-)

Spoznione zyczenia od podglądaczy wątku ;)
Jak tam Wam święta mijają?
bo ja ledwo sie tocze
tyle co przez te 2 dni zjadlam to na miesiac by starczylo:-D

Święta Święta i po Świętach... Uff... ;-)
Wczorajszy dzień porażka :baffled: Najprzyjemniejszy akcent, to wieczorne wyjście na plac zabaw. Piotruś wybawił się wspaniale :tak:
Dzisiaj miło, choć dzieciaki ogłosiły strajk spaniowy :confused2: Piotrek nie spał w ogóle (kurka, jak gdzieś jedziemy i nie zdrzemnie się w aucie, to już nie ma szans na spanie...), a Małgosia zdrzemnęła się 4x po pół h :confused2: Mało. No i stawali już na uszach pod koniec popołudnia...
Ale za to teraz w pokojach cisza, a my dochodzimy do siebie ;-)
rysa ale śliczna Panienka :-)

Witam po Swietach-jak szybko mineły:szok:,w 1-wsze swieto bylismy na sniadaniu u Babci M,puzniej pojechalismy do moich rodzicow i do dommu przyjechalismy po 9,a 2-gi dzien spedzilismy w domuz(z malym wypadem na działke,bo tesciu chciał zobaczyc co tam mozna zrobic i wczym nam moze pomuc) tym ze Tesciu miał imieniny i sie porobilam :szok:wypiłam pierwszego,i nastepnego i nastepnego drinka i sie pozamiatałam (a miało byc niewinnie)a dzisiaj kac gigant:szok:,tak sie czułam dobrych pare lat temu :-pniemam pojecia co mnie pokusiło -juz nigdy tego swinstwa niewezme do buzi:-D.

reklama
I ja się witam. Ja się za to bradzo cieszę że to już po Świętach, bo mam obawy czy bym je przeżyła.:baffled: Nagromadziło mi się kupę rzeczy i były to Świeta cholernie pechowe i obfitujące w jakieś durnowate wydarzenia (Anni, czy Ty może przekazałaś na mnie swoje umiejętności????:-D). Nawet mi się pisać o tym nie chce...:baffled: Dobrze że już po:tak:

Do góry