reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiczku moze snia mu sie koszmary,to ten czas kiedy dziecia zaczynaja sie snic rozne okrecone rzeczy...oby szybko wrocilo do normy i wypania sie zycze!

Agik Ty pijoku:-),ja tez poimprezuje w sobotke:-Dale nie bede pila bo dietka...poszalalam tylko z alkoholem na moich urodzinach,teraz o suchym pysku:-(heheh:tak:ale nie marudze bo spodnie sprzed ciazy leca mi z dupy.Zobaczcie na suwaczek wgowy!!!:-)

Wydaje mi sie ze wygladam 10 lat mlodziej(pewnie tylko mi sie wydaje heheh:-D)

Szpka ,Anijaw ,:szok::szok::szok::szok:ale madre dzieci!!!!!!Gratki!

KOteczku zdrowka dla dziewczynek i dla Ciebie myszko!!!!!
Zapisz sie do chirurga i juz,nie cierp wiecej z tym zebolem i tak masz duzo na glowie!Trzymaj sie kochana:*

Anielap to po 15tym hulaj dusza:-D:rofl2::-)

Dzagud ja tez kupie Amelce kalosze ,mam nadzieje ze bedzie tyle radochy co u Was:-)

Elmaluszek czesc kobito:-)steskniwszy sie za Toba!!!!
Pisz jak w Polsce,jak Mautka,jak wyniki,pisz wszystko!!!!Buuuuzi:*

No u nas super,wczoraj juz humorek Meli skowroniasty ale srala jak kaczka:-p
a dzisiaj miodzio,kupka normalna,juz bez pampersa lata i cieszy gumiora z tego powodu.W nocy w ogole nie sikala a rano leciala z predkoscia swiatla do ubikacji,az stekla sobie z ulgi jak zaczela sikac:-)
Ja tez lepiej,pierwsza nocka od kilku dni przespana,spalam jak zabita,w jednej pozycji z otwarta paszcza,a wnioskuje to z tego ze obudzilam sie ze zdretwiala reka,wygniecionym do granic mozliwosci policzkiem i wyschnietym na wiorek jezykiem hahah:-D

reklama
Olla, zabiję!!!:-D:-D:-D:-D
Przecież ja w pracy jestem i nie mogę na bezczela głośno się śmiać!!!:wściekła/y:
Ale Amelusinego sikania zazdroszczę jak nie wiem co! Już sobie wyobrażam to Jej zasuwanie do kibla.:-D:-D:-D Jeśli Twoje dziecko odziedziczyło poczucie humoru po Tobie to tylko pozazdrościć.:-D:-D:-D Widzimy się w Ustce mam nadzieję?????
Koteczku, no biedna jesteś i z tym zębem i z chorobami dziewuszek!:-(Zdróweczka... i naprawdę zrób porządek z zębolem bo to nie przelewki.
Elmaluszku czekamy na wieści...
Esia, no ja Ci mówiłam, że mnie też Madzia się tak wybudza czasem. Nie jest to tak drastyczne jak u Was, ale jednak.:baffled: Ale za to Ona wszystkiego się "bui" - co zobaczy to leci do mnie "mama bui się, bui się". Czasem to nawet nie mam pojęcia czego tak właściwie Ona się boi.:-(
A nie chwaliłam się dziewczynom, jak Piotruś ostatnio ładnie Madzię przywitał.:-pPodeszłyśmy z Esią pod basen po spacerze, Madzia w wózku, Piotruś z Tatą właśnie wyszli, Piotruś podleciał do Madzi i miał dać cześć, a .... pochylił się i Ją pocałował.:-D Don Juan normalnie!;-)

A mnie wczoraj babki w zlobku tak wkurwily totalnie, ze z awantura zadzwonilam:wściekła/y: Michal po nia wczoraj wreszcie pojechal - a baba dala mu Misie w przemoczonych ciuchach - bo - dwa razy pila z kubka i dwa razy sie oblala a suchych ubranek w zapasie juz nie ma. Wiec awanture zrobilam ze hoho:-)

Dzagud no bo cappuccino to u Nati jest "kampucino" właśnie bardzo podobnie do Kapusty -kanpuncine:tak:
Kotku oj zdrówka dla dziewczyn i dla Ciebie i dla męża. Z tym zębolem to porządek zrób:-(
Agik Ty imprezowiczko, w sumie to ja też nie pamiętam co to kac, ale jakoś mi nie tęskno:-p
SZopka Anielap u nos tyż dzisiej wiało że hooo. Z domu nie wychodziłyśmy wcale, wypuściłam młodą trochę na balkon (myślałam że mniej będzie wiać), ale wróciła do domu po 5 minutach i powiedziała że "wieje" i nie idzie już:no::sorry:.
Esiu
ja też myślę że to może koszmary:baffled:
Olla
porównania masz super:-):-):-)

A Natalia dziś już o 18-ej chciała już iść spać, bidula wynudziła się w domu. Wkońcu zaczęłam wymyślać jej jakieś nowe zabawy.
A przy okazji fajnie się bawi z moją dziewczyną w chowanego, a mianowicie ja na korytarzu liczę do dziesięciu po czym mówię "szukam" a ona na to "tu jestem sypialni a użkiem" - tu jestem w sypialni za łóżkiem. Wszystko szczegółowo gdzie jest:-):-):-)

Anijaw ale madra Nati jest :O Super sie bawicie!

DZagudnku no sie wie ze sie widzimy w Ustce :D bedzie wesolo :)))

Ale tu cisza dzisiaj....buziole:*

Fantazja,no nie wiem co napisac...a czego oczekiwalas w takiej sytuacje po paniach opiekunkach?Najlepiej powiedz zeby ze szklaneczki Misi nie dawaly i juz,nerwow mniej Twoich a i Misia suchsza bedzie :)))Napewno maja jakies ''przedszkolne ciuszki''ale wiadomo jak z dzieciakami jak sie leja to wszystkie hurtowo :p

Ostatnia edycja:
No też widzę żeście się wczoraj nie napisały.:eek: A ja od wczoraj mam wreszcie kompa w domu, ale.... gad jak się dosiadł po prawie 2tygodniowej przerwie to mu tyłek do fotela się przyspawał.:wściekła/y:A niech ma chłopak, ja trochę odwykłam.:-D

Aniajw, kumatość Natki jest porażająca. Normalnie dołujesz nas....;-):-D
Olla, ja już się tej Ustki doczekać nie mogę, mimo że jak myślę o pakowaniu to już wysypki dostaję.:no: Nienawidzę tego robić....:-(
Fantazja, tak naprawdę to Olla ma rację, chyba że czegoś nie zrozumiałam...:sorry:Bo jeśli Misia zalała swoje 2 komplety ciuchów, a nie miały od kogo "pożyczyć", to co miały zrobić??? Czy też chodzi o to, że powinny pilnować żeby się nie zalała???

Dzień dobry. Na pewno lepszy niż wczoraj ;-)
Dzieciaki na noc dostały w dupale Viburcol i nie było ryków :-) Piotrek w ogóle się nie budził, Małgosia zaliczyła zwyczajowe 2 karmienia :baffled: ale pospała do 7.15 :-) Niestety, żeby poczuc się lepiej, to ja potrzebuję więcej niż 1 takiej nocy...
Zapas Viburcolu już zrobiony ;-)
Mykam! Miłego!

reklama
Kochana Amelko wszystkiego najlepszego dla Ciebie sloneczko:-).
Dziękuję kochane za dobre slowa, mam nadzieję że poprawi nam się szybko, dzisiejsza noc była okropna dla mnie i dla męża, za to Laura w najlepsze chciała sie bawić od 4 do 6, normalnie padam:-(.
Wszystkie kaloszki które kupiyście sa śliczne.:tak:
Dorotko śliczny nowy suwaczek;-).
Esiu jak to dajesz Viburocol dzieciom żeby lepiej spały? Można tak? U nas też co druga noc to Laury wycie juz od ponad miesiąca:-(.
Nic więcej nie jestem w stanie napisac bo głowa mi pęka, miłego dnia;-).

Do góry