heloł, heloł!
pamiętacie mnie
jeszcze choć troszkę ... ;-)
Anto rozpoczął miesięczne wakacje ;-) siedzi z babcią i rano płacze, że on też chce do pracy ;-) nie pomagają tłumaczenie, że wszystkie dzieci mają wolne, że są wakacje, bo żłobek na miesiąc zamknięty
nic to ...
jutro jadę do Gdyni
a na koncercik jedziemy ;-) nie będzie czasu na zwiedzanie, plażowanie i kąpanie
no, ale Faith no more zaliczymy ;-) tylko noclegów nadal nie mamy
nikomu na dobę nie chce się wynajmować, dotego wszystko już zajęte
mówiłam Maćkowi, że trochę za późno się tym zajął
no, ale po co słuchać baby 
dzisiaj będzie kupione łóżko dla Antonka
już nie mogę się doczekać! pościele, kołdry, poduchy i prześcieradła kupimy później, jak zahaczymy o ikeę ;-) a co, rożłoże sobię na rady radość urządzania pokoju antonkowego 
nie wiecie dlaczego moje dziecko budzi się o 5:30?
moze pstasiory go budzą? po jego stronie jest bluszcz i w tym bluszczu masa ptasiorów siedzi
i od świtu świergoczą 
wczoraj jak jadłam obiad, Anto przytulił się mocno do moich pleców i rzekł: mamusiu, totam cię

łezka w oku ;-) normalnie prawie poryczałam sie ze szczęście ;-) dodam, że jestem jedyną osobą której miłość wyznał ;-)
Amelkę elmaluszkową całuję mocno w biedny paluszek

pamiętacie mnie

Anto rozpoczął miesięczne wakacje ;-) siedzi z babcią i rano płacze, że on też chce do pracy ;-) nie pomagają tłumaczenie, że wszystkie dzieci mają wolne, że są wakacje, bo żłobek na miesiąc zamknięty

jutro jadę do Gdyni

dzisiaj będzie kupione łóżko dla Antonka

nie wiecie dlaczego moje dziecko budzi się o 5:30?

wczoraj jak jadłam obiad, Anto przytulił się mocno do moich pleców i rzekł: mamusiu, totam cię

Amelkę elmaluszkową całuję mocno w biedny paluszek